20-22 Mart tarihleri arasında Nazilli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 2. Uluslararası Nevruz Bayramı kutlamalarına yurt dışından gelen Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan ve Kazakistan ile Nazilli Belediyesi Büyük ve Küçük halk oyunları ekiplerinin gösterileri damga vurdu. Okulları ziyaret eden yerli ve yabancı ekipler gösterileri ile Nevruz coşkusunu öğrencilere yaşattı.
Belediye meydanında yapılan Nevruz kutlamalarının yanı sıra okulları da ziyaret eden ekipler halk oyunları ile öğrencilere de nevruzu yaşattı. Etkinlikler kapsamında Nevruz bayramı kutlamalarının son günü ise ekipler, Nazilli Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Nazilli Vakıfbank İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek gösterilerini sundular. Milli oyunlarını sergileyen ekipler, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi ve uzun süre alkışlandı. Okul yönetimleri tarafından okullara verilen teşekkür belgeleri ile son bulan etkinliklere Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan’da katılarak destek verdi.
3 gün süren Nevruz Bayramı kutlama etkinlikleri okullarda yapılan gösterilerle son bulurken, yoğun gösteriler nedeniyle yorulan yabancı ekipler için Nazilli Belediyesi’nce Pamukkale’ye gezi düzenlenecek.