Bursaspor Teknik Direktörü, Üç Büyükler'in talip olduğu oyuncularını satmayacaklarını yineledi Sağlam, gözünü rakiplerinin yıldızlarına dikti ve "Ben de Alex, Baros ve Bobo'yu isterim" dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam sadece başarıları ile değil; iddialı açıklamalarıyla da gündemden düşmüyor. Sağlam, dün TRT 1'deki Stadyum programının konuğu oldu. Başta Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve Ozan İpek olmak üzere çok sayıda yeşil-beyazlı futbolcuya teklif geldiğini doğrulayan genç teknik adam, "Hiçbir oyuncumuzu satmayacağız. Bu takım, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bu yüzden giden olmayacak; aksine bize katılan arkadaşlar olacak" diye konuştu. Üç Büyükler'in Bursaspor'un yıldızlarına talip olmasına da göndermede bulunan Sağlam, "Hep onlar mı bizden oyuncu alacak? Biz neden transfer yapmayalım? Fenerbahçe'den Alex'i, Galatasaray'dan Baros'u ve Beşiktaş'tan Bobo'yu isterim" dedi.

'ARDA DEVLER LİGİ'Nİ İSTER'
Sağlam, sarı-kırmızılı taraftarlarla arası bozulan Arda Turan ve hocası Rijkaard'ın gözüne giremeyen Servet Çetin'i de kadrosunda düşündüğünü kaydetti ve Arda için esprili bir dille "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister herhalde" yorumunu yaptı.

Milliyet