Saray, İsveç Prensesi Madeleine"in, "çapkın" nişanlısından ayrıldığını açıkladı.

İSVEÇ Prensesi Madeleine (27) ile 8 yıllık avukat nişanlısı Jonas Bergstrom"un düğünü, 21 yaşındaki bir kız öğrencinin damat adayıyla ilişkisi olduğunu açıklaması yüzünden iptal edildi. İngiltere"de fotoğrafçılık eğitimi gören ve aynı zamanda ülkesi Norveç"te bir hentbol yıldızı olan Tora Uppstrom Berg adlı genç kız, Norveç"te bir magazin dergisine 12 bin 500 kron (3 bin lira) karşılığı 31 yaşındaki Jonas Bergstrom ile ilişkisini anlatınca onu prenslikten etti.

"O daha iyisine layık"

Berg, yaptığı açıklamada, şu iddialarda bulundu: “Maddie"nin (Prenses Madeleine) erkek arkadaşıyla ilişkimiz geçen yıl İsveç"te bir kayak merkezinde başladı. Benden kimliğini gizledi. Cep telefonunda sesli mesaj çıkınca kim olduğunu anladım. Bir prensesle nişanlı olduğunu bilseydim böyle bir şey yapmazdım. Madeleine için üzgünüm ama o daha iyisine layık.”

"Teşekkür ederiz" grubu

Bu skandal haber sonrası saraydan, “Prenses ve nişanlısı en iyisinin yollarını ayırmak olduğuna karar verdiler” açıklaması yapıldı. Ayrılık açıklamasından 24 saat sonra ise Facbook"ta “Tora Uppstrom Berg, vergi mükelleflerinin parasını kurtardığın için sana teşekkür ederiz” grubu kuruldu.

Hürriyet