İZMİR´in Foça İlçesi´nde, bir yolcu otobüsü ile otomobilini çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 jandarma astsubay çavuş yaşamını kaybetti.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında, Ulupınar Köyü yakınlarında meydana geldi. İzmir´den Foça´ya yolcu taşıyan Mehmet Bodur (50) yönetimindeki 35 MSN 81 plakalı yolcu otobüsü, karşıdan gelen jandarma astsubay Yunus Emre Daşkın´ın (22) kullandığı 45 F 0160 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Yunus Emre Daşkın ile yanındaki kendisi gibi jandarma astsubay olan arkadaşları Ercan Yılmaz (22) ve Nurettin Kantar, (22) hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. AKS 110 ekipleri tarafından araçtan çıkartılan Yunus Emre Daşkın, Ercan Yılmaz ve Nurettin Kantar olay yerinde yaşamını kaybetti.

Geçen yıl mezun oldukları belirlenen 3 genç astsubayın Foça Dağ Komando Okulu´nda eğitim gördükleri, Pazar günü yapılacak Açık öğretim Sınavı´na girmek için 3 gün izin alarak İzmir´e gittikleri öğrenildi. Jandarma astbsusayladan Daşkın ve Yılmaz´ın İzmir İl Jandarma, Nurettin Kantar´ın ise Muğla İl Jandarma Komutanlığı´nda görevli oldukları bildirildi. Jandarma kazanın ardından otobüs şoförü Mehmet Bodur´u gözaltına aldı.

MİLLİYET