ADANA"DA E.K. adlı genç kızın başına gelenler iddiaya göre şöyle gelişti: 19 yaşındaki E.K. geçtiğimiz yıl evleneceklerini düşündüğü erkek arkadaşı C.K."ye kaçıp, cinsel ilişkiye girdi. Bir gün sonra evine dönen E.K., ilişkisini gizledi, ancak, bir süre sonra ailesinin yaşananlardan haberi oldu. Sonraki süreçte evlilik gerçekleşmeyince E.K., ailesinin tepkisiyle karşılaştı. Genç kız, bundan sonraki yaşananları şöyle anlattı:

“Zorla ilişkiye girdi”

“O olaydan sonra ailem "Sen yırtıksın, sürtüksün, o....usun" diyerek baskı yapmaya başladı. Baskılara dayanamayarak evden ailemin haberi olmadan ayrıldım. Yanımda 20 lira vardı. 4 gün parklarda yattım. Sonra arkadaşım F. beni aradı. Beni olay yerindeki eve çağırdı. Eve girdiğimde B. kapıyı kilitledi. F. beni B. ile tanıştırdıktan sonra diğer odaya götürerek karşı koymama rağmen ilişkiye girdi. Bu arada benim telefonumu da kapattı. Ben ağladım, ağzımı kapattı. Sonra da üzerini giyinip gitti. Giderken B."ye "Sen de yapabilirsin" dedi. B. de zorla ilişkiye girdi. Ertesi günü işten gelen F., B. evden ayrıldıktan sonra tekrar zorla benimle ilişkiye girdi. Sonra telefonu çaldı, konuştuğu kişiye "Evde bir kız var gel, geçenkini kaçırdın" dedi. 5 dakika sonra bu kişi de geldi. F. bana "Bununla da yatacaksın itiraz istemiyorum" diyerek diğer odaya geçti. Bu kişi "istemiyorum" diyerek ağlamama rağmen zorla üzerimi çıkartarak ilişkiye girdi. Sonra da birlikte kapıyı üzerime kilitleyip gittiler. Ben de polisi arayarak yardım istedim.” Olayla ilgili olarak 1"i tutuklu 3 kişinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

ZANLILAR: “KENDİ İSTEĞİYLE OLDU”:

Tecavüzle suçlanan zanlılardan F.G., “E.K. ile bir yıl kadar önce hastane kantininde garsonluk yaparken tanıştım. Telefonla görüşüyorduk. Olaydan 4-5 gün kadar önce kendisi benim yanıma geldi. Gece bekçiliği yaptığım yerde kendisi ile cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra onu arkadaşlarımla tanıştırdım. Ben işe gittiğimde arkadaşlarımla kendi rızasıyla ilişkiye girmiş” dedi.