İşte formunuzu korumanın sırları...
 

1. Şekerli gıdaları tüketmeyi kesin

Hayatınızda yapacağınız ufak karar değişiklikleri, sağlığınız açısından büyük farklar yaratabilir. Şekerliiçecekleri tüketmeyi bırakmak da bunlardan biridir. Örneğin benzin almak için durdunuz ve benzin istasyonunun marketinden alacağınız su hariç herhangi bir içecek muhtemelen içinde şeker barındırıyor olacaktır. Örnek olarak kutu kola 33 gram, enerji içeceği 27 gram şekerbulundurmaktadır. Basit bir şekilde bu içecekleri tüketmeyi bırakmak kan insülin seviyenizin düzelmesine yardımcı olacak ve böylecek daha sağlıklı bir birey olabileceksiniz.
 

2. İştahınızı azaltmak için yürüyün

Yürümek her nekadar yağ yakımı ve kas kazanımı açısından etkili bir egzersiz olmasa da, iştahınızı kontrol altına alarak, yağ yakımınıza yardımcı olabilir. Brigham Young Üniversitesindeki araştırmacıların yaptıkları araştırmalara göre yürüyüş yapan insanlar yiyeceklere karşı daha az duyarlı oluyorlar. Buzdolabına akın etmek yerine, acıktığınızda kısa bir yürüyüş yapın.
 

3. Antrenmalarınıza güç sporu hareketleri ekleyin

Antrenmalarınızın sonuna, güç sporu hareketleri eklemek, antrenmanınızın yağ yakım etkilerini arttıracaktır. Normal antrenmanınızı bitirdikten sonra, birkaç set çiftçi yürüyüşü gibi güç sporu hareketleri ekleyerek formunuzu koruyun. Güç Sporu antrenmanları yağ yakımınızı arttıracak ve ayn zamanda testosteron seviyenizi arttıracaktır. Bu da kas kazanımınıza yardımcı olacaktır.
 

Bu üç tavsiyeyi deneyin ve hayalini kurduğunuz plaj vücuduna yaklaşmak için büyük bir adım atmış olun.