Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız"ın girişimleri ile üretilen projelere bir yenisi daha eklendi. Kaymakam Caner Yıldız “NAP” projesinden sonra düşündüğü projenin bölgenin sağlık merkezi olması konusu olduğunu açıkladı.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız beraberinde Nazilli Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Ahmet Pala, Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ersin Esenlik, AK Parti İl genel Meclisi Üyesi Kadir Mutlu ve daire müdürleri ile Yazırlı köyünde incelemelerde bulundu. Nazilli"ye 7,5 kilometre mesafede bulunan Yazırlı Köyü"nde bulunan hazine arazisini Nazilli Polis Okulu"na vermek isteyen Kaymakam Yıldız, Polis Okulu yetkililerinin araziyi beğenmemesinin ardından araziyi sağlık bakanlığına bağışlayarak 270 dönümlük alanda hastane yapılmasını önerdi.
Yaptığı açıklamada Nazilli"nin bölgenin sağlık merkezi olması yönünde çalışmalar yapıldığına değinen Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız “Nazilli"nin sağlık merkezi olması yönünde çalışmalar diğer konularla beraber devam ediyor. Yazırlı hudutları içerisinde Nazilli"ye 7,5 kilometre mesafede tahmini 270 dönüm kadar hazine arazisini heyetimizle beraber gezdik. Burası bizce Sağlık, İhtisas Hastanesi ve Kampus olması bizim açımızdan çok uygun gözüküyor. Bu araziyi Sağlık Bakanlığı"na teklif edeceğiz. Burada Sağlık Bakanlığı"nın uygun göreceği hastane türü için yerimizin verilmesinde herhangi bir hukuki aksaklık yok. Bunu hazine adına tescil edip, karşılığında sağlık bakanlığın uygun gördüğü takdirde sağlık bakanlığına 270 dönüm muazzam bir araziyi vereceğiz. Manzarası çok güzel, etrafı yeşilliklerle dolu ve köylünün kullanmadığı bir alan. Nazilli"ye çok yakın bir mesafe bu hem Nazilli açısından hem de Nazilli"nin güneydeki köyleri açısından çok önemli bir yatırım olacak. Nazilli"nin ilerde sağlık merkezi olmasında NAP"dan sonra yani Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinden sonra büyük adım olacağı kanaatindeyim. Burası sağlık açısından çok önemli Göğüs Hastalıkları, Kanser, Onkoloji hastanesi gibi orasını sağlık bakanlığımız incelemesini yaparak karar verir. Biz buranın sağlık hizmeti için uygun olduğu kanaatindeyiz” diye konuştu.
Kaymakam Yıldız, Nazilli Polis Okulu için farklı bir arazi çalışması yaptıklarını belirtti.