Mardin'de ise şarampole yuvarlanan minibüste 8 kişi öldü...
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde etkili olan ve görüş uzaklığının 10 metreye kadar düştüğü çevre yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Her 2 şeritte toplam 27 aracın karıştığı zicirleme kazada 8 kişi yaralandı.Kaza, saat 08.45 sıralarında Çevre yolu Sağlık Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi. Yoğun sis nedeniyle görüş uzaklığının 10 metreye kadar düştüğü yolda, Edirne yönünde 19, Çorlu yönünde de 8 araç birbirine girdi. Her iki şeritte trafiğe kapatılırken, araçlarda bulunan 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı ve gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri yolu trafiğe tekrar açabilmek için kaza yapan araçların yoldan kaldırılması için uğraşıyor.

MARDİN'DE FECİ KAZA 8 ÖLÜ 14 YARALI

Mardin"in Midyat ilçesindeki trafik kazasında 8 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Üçağıl Köyü"nden Midyat ilçesine seyir halindeki, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 47 LH 359 plakalı minibüs, ilçe merkezine 3 kilometre kala şarampole yuvarlandı.

Kazada 8 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı. Yaralılar Midyat Devlet Hastanesi"ne tedavi altına alındı. Kazanın ardından verilen ilk bilgilerde 6 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı ifade edilmişti./milliyet