'Fikrimin İnce Gülü' isimli albüm ile bir rekora imza atan Mithat Körler, "Benim şarkılarım insanlara ilaç gibi geliyor" diyor

Müzik dünyasının en sevilen ismi Mithat Körler, "Fikrimin İnce Gülü" isimli 25'inci albümü 25'inci sanat yılında çıkartı. Çok fazla göz önünde olmasa bile, müzik dünyasının en çok takip edilen ismi olan Mithat Körler, "Benim ortalarda çok gözükmeme gerek yok. Benim şarkılarım ilaç niyetinedir. Ben albüm yapar müzik severlere sunarım. Onlar da alır, dinler, eğlenir, coşar mutlu olur. Bu doping onlara bir yıl gider. Ardından tekrar bir albüm ile yeniden onları hareketlendiririm. Bu 25 yıldır böyle gidiyor. Bu kural hiç değişmiyor. Benim sevenlerim beni hiç bırakmıyor" diyerek kendisinin müzik dünyasında çok farklı olduğunu söylüyor.

Suat Aydoğan, Aydın Sarman gibi aranjörlerle çalışan Mithat Körler, "Fikrimin İnce Gülü çok beğenildi. İnsanlar çok sevdi. Radyolarda en çok istek alan şarkı. Şimdi 'Kalan Yerini Bilmeli' şarkıma çok istek aldığı için ikinci klibi çektim. Benim şarkılarımın yönlendirmesini sevenlerim yapar. Onlar ne derse ben o doğrultu da ilerliyorum" diyor. Hüzünlü şarkılar artık söylemediğini belirten Mithat Körler, "İnsanlar mutsuz. İnsanlar gülmeyi unuttu. O yüzden gülmek, eğlenmek istiyorlar. Bende bundan böyle coşkulu, eğlenceli şarkılar söyleyeceğim" diyor.

Gazeteport