Koç burcunda Dolunay

25 eylülde Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, Dolunay zamanlarında genelde daha fazla, tutkulu, agresif ve olumsuz davranışlar sergileyebiliriz, tavırlarımızda sabırsızlık ön plana çıkabilir, özellikle ateş elementindeki bu tutulma ani sinirlenme ve gerilme gibi temaları anlatabilir. Dolunaylar aslında bir tamamlanmadır, sonuç almaktır, bu dönemler içerisinde artık zihnimizde tamam artık bu işi böyle yapmalıyım diye kararlar almaya açık olabiliriz. Partnerimizde canımızı sıkan konu hakkında konuşma ihtiyacı duyabiliriz.

Düdüklü tencere misalidir dolunay, şiştiğiniz, sıkıştığınız bir konu varsa patlamak zorundadır. Kendinize Beni daraltan veya içimi şişiren konu nedir sorusunu sorarak bu alanda denge kurabilirsiniz.

En azından derdinizi bilip, onun üzerine çalışırsanız, bu sorununuz yüzünden başkasına patlamamış olursunuz

İlişkilerle ilgili, ani değişimlerin ve tartışmaların açık olduğunu söyledik, o halde ego savaşı yerine biraz daha tamam, anlıyorum mesajlarına dönebilirseniz sizin için daha iyi olabilir.

Maddi alanda ani kararlar almayın desem de alacaksınız ama tekrar üzerinden mutlaka geçin.

24 EYLÜL PAZARTESİ

Koç: Sevgili koçlar iletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Boğa: Sevgili boğalar programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler: Sevgili ikizler aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir

Yengeç: Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir

Aslan: Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

Başak: Hayal kırıklıklarınızı ve beklentilerinizi bir kenara bırakın. Geçmişe takılı yaşamayın.

Terazi: Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız. Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut.

Akrep: Uluslararası çalışmalarınız var ise bunlarla ilgili gelişmeler söz konusu. Partnerinizin desteği ile kariyer hayatınızda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz

Yay: Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

Oğlak: Kariyeriniz ile ilgili ani kararlardan kaçınmalısınız. İşinize gösterdiğiniz özveriyi biraz da özel yaşantınıza göstermelisiniz.

Kova: Duygusal dünyanızda kendi gerçeklerinizle yüzleşebilirsiniz. Çalışma ortamınız ya da iş arkadaşlarınız ile ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir.

Balık: isteklerinize ulaşabilmek adına yeterli enerjiye sahipsiniz. Arkadaş çevrenizde sizin verdiğiniz kararların uygulanması için baskıda bulunabilirsiniz

25 EYLÜL SALI

Koç: Bugün aile hayatınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. Özel yaşamınızda evlilik teklifi alabilir uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir düşünüzü gerçeğe çevirebilirsiniz. Yeter ki içinizdeki güce inanın.

Boğa: Sevgili boğalar aşk hayatınızda gerginliklere ve ani kararlarla ayrılıklara sebep olacak davranışlar içinde bulunmamanıza dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Hırçınlıklarınız ve ben merkezli düşünmeniz ilişkilerinizde daha önce yaşadığınız hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekleyecektir.

İkizler: Sevgili ikizler bugün oldukça güçlü hissedeceğiniz bir güne işaret etmekte. Her türlü zorluğu alt edecek ve sorunlarınızı çözüme kavuşturabileceksiniz. Duygusal konularda duyarlı olmalı tartışma yaratacak davranışlarda bulunmamalısınız. Pişman olacağınız durumlarla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız şayet. Sizlere önerim sezgilerinizin sesine kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

Yengeç: Manevi değerlerinizin yükseleceği ruhsal yorgunluklarınızdan arınacağınız özel bir gündesiniz. Bugün işinizle ilgili yaptığınız her şey insanların dikkatini çekecek ve doğal olarak başarılı olacaksınız. Özel yaşamınızda ise yaşanmışlıkların verdiği yılgınlık ilişkinize olan bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olabilir. Olabildiğince adil kararlar almaya özen göstermelisiniz.

Aslan: Bugün finansal konularda şans sizden yana. Özel yaşamınızda ise duygusal davrandığınız takdirde her şey olumlu ilerleyecek. Öfke geçmişle hesaplaşma sizleri sadece daha fazla zora sokacaktır. günün enerjisi ile aşk hayatınızda şanslı etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Başak: Bugün büyük faydalar getirecek fırsatlarla karşılaşacaksınız gibi. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgili ile uyumlusunuz. Kendinizi bulutların üstünde hisseder ve sevdiğiniz aşkı da hissettireceksiniz.

Terazi: Bugün sabah saatlerinde yaşanacak karşılaşmalarla hayatınızı olumlu yönde değiştirecek sürpriz gelişmeler yaşayacağınıza dikkat çekmekte. İş ve özel yaşamınızda büyük bir değişim enerjisi sizi karşılarken eskiye takılıp kalmaktan vazgeçin ve hayatın rüzgarına karşı koymadan teslim olun. bugün aşk hayatınız güzel etkilerle dolu.

Akrep: Bugün son derece gergin hissedebilirsiniz işinizle ilgili istemediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Finansal konularda gerginlikler yaşamamak için HAYIR demeyi bilmelisiniz. Gizli oyunlar yanılacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle rekabete girmemeli ve sakin davranmalısınız.

Yay: Bugün finansal konularda gecikmeler gerginlikler söz konusu olabilir sizlere önerim haklı olsanız bile ısrarcı olmayın. Beklentilerinizin istediğiniz anda olmaması telaşa Kapılarak hatalar yapmanıza neden olabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise kırdıysanız özür dileyin seviyorsanız sevdiğinizi ifade edin.

Oğlak: Bugün kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz Olabildiğince sakin olmalı öfkenin esiri olmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili konularda sizi ilgilendirmeyen konularda sakin davranın ve kimsenin sizi yanlış bir yola sokmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin ilgi görme isteğini anlayışla karşılamalısınız.

Kova: Bugün yüreğinizi aşkın sıcaklığı sizi anlayan ruhunuzu sevgiyle yücelten özel bir insanla buluşturabilir. Bitmek üzere olan ilişkinize yeni bir şans verebilir ve ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli kararlar vermeden önce bir kez daha düşünmeli ayrıntılara önem vermelisiniz.

Balık: Sevgili koçlar işinizle ilgili konularda önemli bir sorununuz ortadan kalkacak ve kendinize yeni bir yol çizebileceksiniz bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu başkalarının avukatlığına soyunup müdafaa etmemek olmalı. Özel yaşamınızda ise eşinizin sıcak yaklaşımları ile huzur bulacaksınız.

26 EYLÜL ÇARŞAMBA

Koç: Sevgili koçlar bugün eğitim hayatınızda konsantrasyon güçlüğü yaşayabilir bildiğiniz konuları telaştan Özel yaşamınızda ise evli Koç'lar eşinize adil davranmalı ve sevginizi ifade etmeli ona daha fazla vakit ayırarak yüreğinizde ki yerini ona tüm benliğinizle hissettirmelisiniz hayal ettiğiniz o dürüst insan bugün karşınıza çıkabilir rastlantılar aşk hayatınızı yeniden şekillendirecek.

Boğa: Sevgili boğalar bitmiş bir ilişkiyi sürdürme çabalarınızın sonuç vermeyeceğini görmeli kendinizi daha fazla yıpratmadan kararlı davranmayı başarmalısınız. İş hayatınızda ise şans sizden yana başkalarından alacağınız destek yeni kazanç kapılarını aralayacak sizlere tüm dikkatinizi işinize vermeli ve gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz.

İkizler: Sevgili ikizler yaşamınızda kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli olanlar aşkınıza sevginize sahip çıkın söylenenlere takılıp kalmadan kalbinizin sesine kulak verin.

Yengeç: Sevgili yengeçler finansal konularda şanslı bir gündesiniz. Özel hayatınızda şaşıracağınız olumsuz haberler alabilir eşinizin ailesi yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Aslan: sevgili aslanlar aşk hayatınızda gerginliklere ve ani kararlarla ayrılıklara sebep olacak davranışlar içinde bulunmamanıza dikkat etmeniz lazım bu ara Hırçınlıklarınız ve ben merkezli düşünmeniz ilişkilerinizde daha önce yaşadığınız hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekleyecektir

Başak: Sevgili başaklar iş hayatınızda sıkıntıların son bulacağına inanıyorum. Kendinize inancınıza güvenin ve ilerleyin. Özel yaşamınızda ise yeniden yapılanma sürecindesiniz. Üzüntü ve kaygılar sona eriyor AŞK hükmünü en ihtişamlı hali ile sürmeye başlıyor.

Terazi: Sevgili teraziler güne gördüğünüz bir rüyanın tesiri ile başlayabilir ve hayatınızı her yönü ile sorgulamaya başlayabilirsiniz. Bu rehber bir rüya olup hayatınızı iyileştirmeniz için size sunulmuş evrensel bir armağandır belki de. Yeni bir başlangıç ve güzellikler için…

Akrep: Sevgili akrepler bugün hemen her konuda içtenliğiniz iletişime verdiğiniz önem iş hayatınızda zor olarak değerlendirdiğiniz Konularda bile son derece etkili olacak sonuçlar almanızı sağlayabilir. Başarınız ve pozitif yaklaşımlarınız birilerini fazlası ile rahatsız edebilir bırakın olsunlar siz yapmanız gerekenlerle uğraşmaya devam edin ve kıymetli vaktinizi işiniz için harcayın.

Yay: Sevgili yaylar işlerinizi toparlayıp yenilerine yer açabilirsiniz. Çalışmak sizleri daha güçlü kılacak başarılı çıkışlarla bulunduğunuz konumun en iyisi siz olacaksınız. İnancınız güveniniz ve bilgi birikiminiz sizleri yukarılara doğru taşıyor şimdi. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle tutku ve romantizmin rüzgarında aşk dolu dizgin ruhunuzu sarıyor.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bugün iş ve eğitim hayatınızda kendinize yeni bir yol çizebilir yeni başlangıçlarla hayatınızı restore edebilirsiniz sizlere önerim içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı bulun ve peşinden gidin. Özel yaşamınızda ise Kıskançlıkların sebep olacağı tartışmalara karşı öfkeli davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Anlık heveslerle duygularınızdan emin olmadan hareket etmelisiniz.

Kova: Sevgili kovalar bugün işinizle ilgili konularda sağ duyulu davranmalı ve tereddütte kalmadan hareket etmelisiniz. Yaptığınız işle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir finansal konularda birden fazla fırsatla karşılaşabilirsiniz.. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayanlar aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık: Sevgili balıklar iş ve özel yaşamınızda arınıp hayal kırıklıklarınızı olumsuzlukları ardınızda bırakabilirsiniz. sağlığınıza önem vermeli ve yeteneklerinize değerlerinize sahip çıkmalısınız. İş ve aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yeni ve güçlü enerjiler hakim. Baştan ayağa ruhtan bedene yenileniyorsunuz.

27 EYLÜL PERŞEMBE

Koç: Sevgili koçlar bugün karşılaştığınız kişi ya da olaylara karşı sakinliğinizi koruyarak hareket etmeniz yönünde destekliyorum sizleri. İşinizle ilgili konularda güçlü tavrınızı ortaya koymalı emeğinize sahip çıkmalısınız. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin size verdiği değer güven ve aşkınızı tazeleyecek. Günün Olumlaması: Ben hür ben dürüst ben sağlıklı ben hayatı seven pozitif bir insanım

Boğa: Sevgili boğalar Zorlu bir dönem kapanıp yeni sağlıklı zengin aşk dolu bir dönem başlıyor. Ruhunuzu yüceltip gerçek saflığa erişeceksiniz. Başarılı ve mutlu olmanız için neyin iyi neyin kötü olduğunun farkına varacaksınız.

İkizler: Sevgili ikizler bugün duygusal konularda enerjinizi yükseliyor. İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir daha önce cesaret edemediğiniz konularda büyük bir cesaret içinde önemli ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çözüm aradığınız hemen her konuda başarılı olacaksınız.

Yengeç: Bugün işinizle ilgili konularda oldu bitti ye getirilecek anlaşmalardan başlangıçlardan uzak durmalı kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. İşinizle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilir kendinizi geliştirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırın yeni insanlarla tanışın.

Aslan: Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz..

Başak: İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşırken gizli düşmanlarınızın ve rakiplerinizin kendi kazdıkları kuyunun içinde çırpınışlarını da şahitlik edebilirsiniz. Siz hedeflerinize kitlenin başarılarınız başkalarını rahatsız etmeye devam ederken siz kalbinizin yüceliğinin başarılarını sevinçle karşılamaya devam edin.

Terazi: Bugün iletişim de yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Yanlış anlaşılabilir kendi kendinizi zor bir duruma sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tartışmayı başlatmadan önce sizin için hazırladığı bir sürpriz olabileceği ihtimalini düşünerek hareket edin.

Akrep: Bugün eş ya da sevgilinizle tartışmalar yaşayabilir kendinizi haklı görerek baskın tavırlarınızla üzücü olabilirsiniz dikkatli olun ve öfkenizin sevginizin önüne geçmesine izin vermeyin. Ailevi konularda da ön yargılı tavrınızdan bir an önce uzaklaşmalısınız.

Yay: bugün aile bireyleriniz aracılığı ile girişimlerde bulunabilir; yeteneklerinizi hayata geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili kendinizi tanıtmak, için fırsatlarla dolu bir gün. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir. Özel yaşamınızda da keyifli gelişmeler söz konusu kalbiniz kalbi ile birleşecek sevdiğiniz insanla.

Oğlak: Bugün kendinize dikkat etmeli geçmeyen ağrılarınız için doktora başvurmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yaşadığı sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı tüketebilir ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kova: Bugün yapmakta olduğunu işle ilgili haksız eleştirilerinin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Bugün iletişim de yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Gönderdiğiniz bir mail kargo evrak yerine ulaşmayabilir ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sizden bazı konuları sakladığını düşünerek tartışma çıkarabilirsiniz.

Balık: Bugün zorlandığınız konulara tahammül etmekte zorlanabilir duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün sabırlı olma zamanı yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin desteğiyle zorlukları aşabilir gerçek anlamda huzuru yakalayabilirsiniz.

28 EYLÜL CUMA

Koç: Bugün kendinizi tahammülsüz bir ruh hali içinde bulabilir duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise umudunuzu kaybedip bittiğini düşündüğünüz bir ilişkinizle ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kanayan yaranızı aşkla sarabilirsiniz. Kimin ne dediğine takılıp kalmadan sadece kalbinizin sesine kulak vererek hareket edin.

Boğa: İş hayatımınız da diplomatik davranmayı, kendi kaderinizi ellerinizle şekillendirmeyi, hedefler belirleyerek bunların üstüne gitmeyi kendinize hedef seçmeli ve bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin kıskanç ve baskıcı tavırları ilişkinizle ilgili kararlar almanıza neden olabilir.

İkizler: Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Ailenizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız.

Yengeç: Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde arkadaş ya da akrabalarınız görüşlerinizi net bir şekilde ifade etmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konuları muhataplarının yüzüne karşı söylemelisiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin sizi istemediğiniz davranışlarda bulunmanıza mecbur bırakmasına son vereceğiniz zamanlardasınız.

Aslan: Özel yaşamınızda da olan sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar ilişkilerini sonlandırırken uyumlu bir beraberlik içinde olanlar evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler.

Başak: Bugün özel yaşamınızla ilgili konularda her zaman olduğunuzdan daha hassas davranmalısınız. Kırıcı sözleriniz eş ya da sevgilinizden daha once duymadığınız sözler duymanıza sebep olabilir. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız.

Terazi: Bugün çokbilmiş davranışlar içine girmekten uzak durmalısınız ikili ilişkileriniz bozulsun istemiyorsanız şayet. Özel yaşamınızda ise iki aşık arasında kalabilir karar verememenin zorluğu ile kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Akrep: Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi neleri ortaya koyup başarıya giden yolda hızla ilerleyebileceğinizi bugün birlikte olduğunuz insanların önerileri ile belirleyebilirsiniz. Yaratıcı zekanızı sonuna kadar kullanın.

Yay: Zihniniz bugün çalışanlar ya da iş arkadaşlarınızdan dolayı fazlası ile yorulabilirsiniz. Meditasyon yada ruhsal çalışmalarla enerjinizi dengelemelisiniz. İş yerinde yaşanan gerginliği evinize taşımayın aile huzurunuz sizin haksız tepkilerinizle sarsılabilir.

Oğlak: Bugün maddi konularda aile bireyleri ya da yakınlarınızla sorunlar yaşanabilir. Beklenmedik harcamalar zor durumda kalmanıza ve yapabileceklerinizin üzerinde istekleri ile baskı kuran yakınlarınıza karşı kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Özel yaşamınızda da duygularınızı özgür bırakmalı huzursuz olduğunuz her konuyu dile getirmelisiniz.

Kova: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin seslerinin yükselmesine aynı şekilde karşılık verebilir ve uzun zamandır içinizde biriken öfkeyi dışarıya vurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlığa bağlı gerginlikler söz konusu olabilir anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin

Balık: Güvendiğiniz insanlar sizi yarı yolda bırakabilir ve başkalarının avukatlığını yaparken siz işinizden olabilirsiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin kardeşinin sebep olacağı stresler söz konusu olabilir.

29 EYLÜL CUMARTESİ

Koç: Bugün işinizle ilgili konularda sağ duyulu davranmalı ve eleştirileri yapıcı yönde değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise gururunuzun aşkın önüne geçmesine izin vermek elinizde.

Boğa: Bu gün isyankar davranışlardan uzak durun ve size uzatılan yardım elini boş bırakmayın. Özel yaşamınızda ise yoğun ve coşkulu gelişmeler sevginin gücünün nelere kadir olduğunu deneyimlemenizi sağlayacak.

İkizler: Bugün iş hayatınızda arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. İşinizle ilgili her konuyu ve zamanı akıllıca değerlendirmeli kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız alacağınız olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Yengeç: Bugün iş hayatınızda kendi belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacak gelirlerinizde önemli bir artış sağlayabileceksiniz. Gün içinde çalışma temposunun getirdiği yorgunluktan dolayı böbrekler ve bağırsaklarınızla ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir.

Aslan: Bugün yıllardır istediğiniz değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. Bu bir ev ya da araba olabileceği gibi özel yaşamınızda sevdiğiniz insanla alacağınız evlilik kararı da olabilir. Eşinizle karşılıklı öz veri ile hatalarınızı anlayacak ve ilişkinizde huzur ve güveni en yüce hali ile yakalayacaksınız.

Başak: Moralinizi yükseltecek enerjilerle dolu keyifli bir gün karşılıyor sizleri. Finansal konularda beklenmedik kazançlar söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise eşin yakınları ile fikir ayrılıkları yaşayabilir bunun öfkesini eşinize yansıtabilirsiniz.

Terazi: Bugün özel yaşamınızda sevgilinizin her dediğinize muhalefet etmesine tahammül göstermekte zorlanabilir ve ilişkinizle ilgili umutsuzluğa kapılabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün para alışverişlerinde yapabileceğinizden fazla yükün altına girmemeli ve söz vermemelisiniz.

Akrep: İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler için şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız sevginiz onu güçlendiriyor ve yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Yay: Bugün biriken borçlarınızı temizleyeceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim hızlı düşünün hızlı kararlar verin ve refaha çıkmanın huzurunu doyasıya yaşayın. Özel yaşamınızda da küçük meseleleri büyük sorunlar haline getirmeyip olumlu düşündüğünüz takdirde her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir.

Oğlak: Son derece heyecanlı ve coşkulu bir gün sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda da iş hayatınızda da şans sizden yana. İstikrarlı keyifli ve özel bir gündesiniz. İş arıyorsanız bulabilir iş değişikliği ile ilgili düşünceleriniz varsa sürpriz ortaklık teklifleri ile yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kova: Bugün iş ve özel yaşamınızda ki başvurularınız mutlaka kabul görecektir. Özel yaşamınızda eşinizin size olan sevgisini göstermesine izin verin. Başkalarının sebep olduğu huzursuzlukların ilişkinize verdiği zararları aşabilmeniz için gökyüzü sizi tüm enerjisiyle destekliyor biraz anlayış iletişim ve dürüstlükle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Balık: Bugün kendinizi kontrol altına alın ve aşırı harcama meylinizi frenleyin. Aşırı iyimserliğinizi dengelemelisiniz. Gökler bugün risk alma isteğiniz oldukça yüksek olabileceğine işaret etmekte. Eğer böyle bir yol seçerseniz, şunu asla unutmayın; kendinizi biraz dizginlemeniz yolun sonunda başınıza gelecek parasal kayıpları önleyecektir.

30 EYLÜL PAZAR

Koç: Kendinizi yenilemeniz ve yeni bir düzende yaşamınızı sürdürmeniz için sizleri güzel enerjileriyle harekete geçiriyor. Eski ve artık işe yaramaz olan her şeyin geride bırakılması gereken bir gün sizler için. Özel yaşamınızda ise duygularınızı sınırlandırmadan hareket etmeniz mutluluğu yakalamanızı sağlayacaktır.

Boğa: Bugün iş ve eğitim hayatınızda alacağınız destek ve güven sayesinde isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak etkiler hakim. Özel yaşamınızda peşi sıra yaşanan olumlu olumsuz geçişler birlikte olduğunuz insanla ilgili güven problemi yaşamanıza gelecek konusunda kaygılanmanıza neden olabilir. Rahatsızlıklarınızı ifade edin ve her şeyden çok kendinize değer verin.

İkizler: Bugün alacağınız haberler canınızı sıkabilir özellikle kendi yakınlarınızın iğneleyici ve ben merkezli sözlerine karşı kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Sizlere önerim aklınıza ilk gelen dökülsün sözlerinizden sessiz kalarak günü size zehir etmelerine izin vermeyin.

Yengeç: Bugün duygusal konularda son derece kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz karşınızdaki insana savunma hakkı vermeden suçlamalarda bulunup gerginlikler yaşamanız olası. Kızdığınız her hangi bir olayın acısını sevdiklerinizden çıkartmamalısınız. Karşınızda ki insanında sabrının bir sınırı olduğunu unutmadan hareket edin. İş hayatınızda ise önemsiz bir gelişme size büyük fırsatları getirebilir.

Aslan: Bugün kendi yakın arkadaşlar ve kan bağınız olan kişilerle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bugüne kadar inanıp değer verip her ne olursa olsun yanında yer aldığınız kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız. Bilmelisiniz ki kendi değerinizin ve asıl değer vermeniz gerekenlerin farkına varmanız için yaşanıyor her şey.

Başak: Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacak isinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinize güvenin ve kimsenin etkisinde altında kalmadan cesur adımlar atın eğer tereddütler yasarsanız gelen şansı değerlendiremeyebilir sonrasında büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz

Terazi: İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir.

Akrep: Bugün ailevi konularda karşılaşacağınız problemlere yönelik çözüm önerileriniz kabul görecek tir. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli sevginizi söz ve davranışlarınızla ortaya koymalısınız.

Yay: Bugün iş hayatınızla ilgili konularda başkalarının değil kendi çizdiğiniz yolda ilerleyin ve sizin için olumlu gelişmeleri negatif tarafıyla düşünen insanlardan uzak durun. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor.

Oğlak: Çalışma arkadaşlığı yaptığınız kişilerle, eleştiriden uzak ve ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugünün anahtarıdır. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insana yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız; anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz. Sakin ve anlayışlı davranın aşkı kibre mağlup etmeyin.

Kova: Bugün orijinal düşünceleriniz hak ettiği değeri görecektir iş hayatınıza. Özel yaşamınızda kendi ailenizi ilgilendiren meselelerle ilgilenecek alım satım gibi konularda ortaklaşa hareket etmenin karını hep birlikte elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Balık: Bugün diyete başlayabilir bedeninize ruhunuza iyi gelecek aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda da beklemediğiniz kişilerin öneri ve teklifleri kariyer hayatınızda önemli gelişmelerle karşılaşmanızı sağlayabilir. Gizliliğe önem verin ve ayağınıza gelen şansı değerlendirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz kişiye duygularınızı açabilir karşılık bulabilirsiniz. Cesaretli olun ve aşkın peşinden gidin.