Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi sınavları ile Açık Öğretim Ortaokulu sınavları Cumartesi günü yapılacak. Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık İmam Hatip Lisesi sınavları da Pazar günü yapılacak. Adaylar, "2019 AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?" sorusunu sıklıkla aratıyor. İşte sınava giriş yerleri...

Açık lise ve mesleki açık öğretim lisesi 2. dönem sınavları, yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde yüz binlerce öğrencinin katılımı ile üç oturum halinde yapılacak.

AÖL 2. dönem sonu sınavlarının ilk oturumu 6 Nisan'da 09:30'da gerçekleştirilecek, AÖL 2. dönem sonu sınavlarının ikinci oturumu 6 Nisan 14:00'te gerçekleştirilecek, AÖL 2. dönem sonu sınavlarının son oturumu ise 7 Nisan 14:00'te gerçekleştirilecek.

Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi sınavlarının süresi 180 dakika, Açık Öğretim Ortaokulunun oturum sınav süresi ise 150 dakika olarak uygulanacak.

II. dönem sınav giriş yerlerinin internette 3 Nisan'da yayınlanacak. 6 – 7 Nisan'da yapılacak sınavların sonuçları ise 30 Nisan'da açıklanacak.

Öğrenciler sınava giriş yerlerini öğrenmek için tıklayın…