Kasımpaşa Kulaksız’daki berber dükkanında STARSPOR’u ağırlayan Abdullah Avcı’nın babası, “Oğlum bana ‘Tek rakibimiz Hollanda. Diğerleri bizi zorlayamaz. Siz yeter ki dualarınızı esirgemeyin’ dedi. Her türlü baskıya hazırlıklı” diye konuştu.  

STARSPOR ekibi, A Milli Futbol Takımı’nın yeni patronu Abdullah Avcı’nın babası Muhsin Avcı’nın, Kasımpaşa’nın Kulaksız semtindeki berber dükkanını ziyaret etti. Baba Avcı, oğlu ile imza töreninin hemen ardından Kasımpaşa’daki evlerinde buluştuklarını belirterek, “Annesi ve benim elimi öperek hayır duamızı almaya geldi. Abdulah’ı görür görmez, ‘Bizi Brezilya’daki Dünya Kupası’na götür, başka bir şey istemem. Yüzümüzü güldür yeter’ dedim” şeklinde konuştu.

Türk insanının yüzü gülecek

Muhsin Avcı, bu isteğine oğlunun, “Merak etme baba; kesinlikle Brezilya'da olacağız. Tek rakibimiz Hollanda. Diğer takımlar bizi zorlamaz. 2014’te yüzde 98 olacak. Türk insanın da yüzü gülecek. Siz dualarınızı esirgemeyin yeter” cevabını verdiğini söyledi. Abdullah Avcı’nın,  daha önce büyük takım çalıştırmamasından dolayı medya ve taraftar baskısının üstesinden gelemeyeceği yönündeki eleştirileri hatırlattığımızda Muhsin Avcı, yine oğlunun verdiği bir yanıtla karşılık verdi.

“Sakın televizyon izleme anne”

Abdullah Avcı ile annesi Feriha Avcı arasında geçen ilginç bir diyaloğu anlatan Muhsin Bey, oğlunun “Anne ben Milli Takım’da çalışmaya başlayınca televizyonlardaki spor programlarını izleme. Çok kesen atan olur, üzülürüsün. Televizyonlarda söylenen sözler moralini bozar" dediğini söyledi. Önceki akşam birlikteyken Arda’nın oğlunu arayıp tebrik ettiğini ifade eden Muhsin Avcı, “Hiddink döneminde de teklif gelmişti ama ‘Ben ikinci adam olmam diyerek bunu reddetti” diye konuştu.

G.Saraylı ama Beşiktaşlı oluyordu

Zamanında G.Saray'dan gelen teklifi de değerlendiren Baba Avcı, “G.Saray istediğinde ligin bitmesine 5 maç vardı. Kabul etmesi halinde İBB’deki futbolcuların ‘Para için bizi sattı’ yorumunu yapacaklarını düşünerek o zaman teklifi kabul etmedi” dedi. Abdullah Avcı’nın kendisinden dolayı G.Saraylı olduğunu belirten Baba Avcı’nın sözleri üzerine amca Burhan Avcı, “Aslında ben Abdullah’ı Beşiktaş forması alarak kandırmıştım. Ama babası ne yaptı etti onu G.Saraylı yaptı” dedi. star