Mahallesinde yapılan hizmetleri yeterli görmediği ve bunları tamamlamak için aday olduğunu açıklayan Erbaş, "Yeni Mahalleye yeni yüzler lazım" dedi.
20 yıldır Yeni Mahalle muhtarlığını yürüten Şaban Tokmak'ın karşısına bu güne kadar rakip çıkmadığını ve kendisinin bu işi görev edindiğini açıklayan Nagı Erbaş, “20 yıldır Didim'deyim. Muhtarlıkta eksiklik gördüm ve de hiç bir hizmet göremedim. Halk adamıyım bilgi ve hizmetimi vatandaşlarımız ile paylaşmak istiyorum. Diyalogum iyi ve mahalleme iyi hizmetler getireceğime inanıyorum. Yenimahalle muhtarlığının miladını doldurduğuna inanıyor, yeni çehreler olması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.
Sorunların çözümü için mahalle sakinleriyle birlikte hareket edeceğini açıklayan Erbaş, “Devletimizin sunduğu sosyal haklardan vatandaşlarımızın eşit yararlanması için elimden geleni yapacağım. Didim gelişmekte olan bir kent, bu yüzden diğer mahalle muhtarları ile birlik içerisinde hareket edeceğim. Mahallemin ve mahallelimin sıkıntılarını en yetkili makama iletip çözüm arayacağım. Vatandaşı muzdarip olduğu konu olan bağışa zorlamayacağım. 24 saat mahallelimin hizmetinde olacağım” şeklinde konuştu.