KONYA"da işsiz Harun Ceylan 20 yaşında sünnet oldu. Özel bir sünnetçiye evinde sünnet olan Ceylan, kanaması başlayınca belinden aşağısını battaniyeye sararak hastaneye gitti.

Hastanede pansuman olan Ceylan, hastane çıkışında ise gazetecilerin ilgi odağı oldu. Ceylan, gazetecilerin sorularını "Ancak sıra geldi" diyerek geçiştirdi.


Erzurum"un Horasan İlçesi"nden olduğu öğrenilen Harun Ceylan, dün evinde özel bir sünnetçiye sünnet oldu. Sünnetin ardından kanaması başlayan Ceylan, belden aşağısı battaniyeye sarılı bir şekilde saat 23.00 sıralarında yakınları ile birlikte otomobille Konya Numune Hastanesi"ne geldi.

Acil Servis Genel Cerrahi Ünitesi"nde pansumanı yapıyan Ceylan, hastane çıkışında ise gazetecilerin ilgi odağı oldu. Gazetecilerin şu ana kadar niçin sünnet olmadınız sorusunu Ceylan, "Ancak sıra geldi" diyerek geçiştirdi. Yakınları ise gazetecilerin görünte almasına tepki gösterdi. Ceylan, otomobile binerek hastaneden uzaklaştı.Harun Ceylan'ın 6 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olduğu belirtildi.
DHA