Yaklaşık 10 yıldır yayınlanan Kurtlar Vadisi’nde Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun, 261 metrelik Avrupanın en yüksek binası olan Sapphire istanbul’dan 200m2 ultra lüx bir daire aldı. 2.5 milyon liraya aldığı evin bütün iç dekorasyonunu değiştirdi.

Uygun, dekorasyon için bakır kaplamalara 200 bin TL harcadı.

Aldığı evin dekorasyonuyla birebir ilgilenen Uygun, yaptırdığı özel bakır işlemeler için 200 bin TL harcadı. Aldığı bu muhteşem evde oturmayı düşünmeyen Uygun film ekiplerine günlük çekimler için kiraya vereceği öğrenildi.

261 metreden İstanbul manzarası İstanbul’un en yüksek binası olan Sapphire, 261 metre yüksekliğiyle dikkat çekiyor. Lokasyonuyla da ön plana çıkan Sapphire, Levent, Çeliktepe’de, Seyir terasıyla ziyaretçilerine muhteşem İstanbul manzarasını sunuyor.

İstanbul’un en önemli finans merkezlerinden birisi olan Levent ile Maslak aksı arasındaki Büyükdere Caddesi’nde ve Çeliktepe semtinde yükselen bir konut, alışveriş ve eğlence merkezi projesi olan İstanbul Sapphire’de toplam 165 bin169 metrekarelik inşaat alanı, 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunuyor . 30 metre anten ile yüksekliği 261 metreye erişen Sapphire’de 14 adet asansör ve 13 adet yürüyen merdiven görev yapıyor.

Yukarıya çıkıldıkça bina inceliyor Bina, dışarıdan bakıldığında yukarıya doğru hafifçe inceliyormuş gibi gözüküyor. Dördüncü kattan itibaren aşağı doğru genişleyerek, binanın yüzeyini kaplayan cam örtü yumuşak bir kıvrımla, yatay olarak binanın eteği şeklinde uzayarak cafe, bar, restoran ve dükkanların yer aldığı alanın üzerini, saçağa dönüşerek örtüyor.

Binanın konut kısımlarında 120 metrekareden 1.100 metrekare’ye kadar değişen, birbirinden farklı büyüklükte 177 adet rezidans birimi yer almaktadır. Residans kısmında 4 konut katı bulunuyor ve bu katlarda kendi içerisinde her 3 katta bir gökyüzü bahçesi oluşturuyor.

Kaynak: Emlakeki