Aydın İl Genel Meclisi Akan Evren Başkanlığında Ekim ayı toplantılarına başladı. Özel İdare Meclis Salonunun tadilatta olması nedeniyle Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yapılan meclis toplantısında yoklamanın ardından bir önceki toplantıya ait tutanak özetleri okunmadan oylanıp kabul edildi.
Beş maddelik gündemle gerçekleştirilen toplantıda Özel İdareye ait Sultahisar"da bulunan Hasan Tarla-1 ve Hasan Tarla-2 pınarlarının içme suyu olarak Kavaklı köyüne verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Komisyonlara havale edilen konuların da görüşüldüğü meclis toplantısında İncirliova"ya bağlı Dereağzı Köyünde özel idareye ait 492, 493 ve 494 parsellerin üzerinde evi bulunan şahıslara satılıp satılamayacağı konusunda Özel İdare Komisyonunun raporu görüşüldü. Raporun meclise sunulmasının ardından meclis oy birliği ile parselleri satma kararı aldı.
Beş gün sürecek olan meclis toplantılarında önümüzdeki günlerde ise onarım yapılması gereken okullar, köy yardımları, 2011 yılı yol ağına alınacak yollarla ilgili çalışma, 2011 yılı Aydın İl Özel İdaresi gelir gider bütçesinin değerlendirilmesi, Bozdoğan Alamut köyü cem evi inşaatı, Söke Yeşilköy sınırları içersindeki Azap gölünün kirlenme nedeni ve çözümü konuları görüşülecek.