Sinan Engin, İsmail Akkaya ve Oya Germen de etkinliğin konukları arasında yer aldı. Davette; eşi Gulu Lalvani'yle birlikte '78 Fly' model bir tekneyi gezen Pekkan, 2 milyon dolar değerindeki 'yüzen saray'ı almaya niyetlendi. Semiramis Pekkan, 'Tange' isimli teknesini 'çok deşifre olduğu için' geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığını açıklamıştı.

Türkbükü'nün 'Pocahontas'ı!
Deniz Berdan, her gün farklı tarz bir bikini ile sahilde boy gösteriyor. Önceki gün Lola Beach'te güneşlenen Berdan, ilginç saç stili ve kolyeleri ile çizgi film kahramanı 'Pocahontas'a benziyordu. Saçındaki mavi aksesuvarlar ve kızılderili kolyesi ile objektiflere takılan Deniz Berdan, yanık teniyle de göz doldurdu.

Denizde aşk başkadır
İşadamı Serdar Cümbüş, önceki gün sevgilisi ile Türkbükü'ndeki Sea Garden koyunda objektiflere yakalandı. Cümbüş ve sarışın sevgilisi zodiac'la Türkbükü turu atarken, birbirleriyle öpüşüp koklaşmayı da ihmal etmedi. Romantik anlarını gazetecilerle paylaşan çift, aşklarını saklamadıklarını göz önüne serdi.

Özge, sevgilisinden ayrı tatilde
Bir süredir İlker İnanoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, Çeşme'de sevgilisinden ayrı tatil yapıyor. Önceki gün Shayna Beach'te arkadaşlarıyla birlikte güneşlenen Özge, sarı bikinisiyle şirin ama seksi bir görüntü sergiledi.

İskele güzeli Ece Gürsel
Manken Ece Gürsel, Çeşme'nin sıcağından kurtulmak için önceki gün sürekli denize girdi. Deniz kenarında gazetecilere poz veren ünlü manken, fotoğraf çektirmekten rahatsızlık duymadığını söyledi ve ekledi: "Benim poz vermem kimseyi ilgilendirmez!"

'Belda'nın sinirleri bozuldu!
Uğurhan Akdeniz Ajansı'nın Çeşme'ye davet ettiği ünlü manken Ece Sükan, telefonla konuşurken fotoğraflarının çekildiğini fark edince çok sinirlendi. Sıfır beden vücudunu tümüyle ortaya çıkaran bikinisiyle boy gösteren Sükan, ortalığı ayağa kaldırdı! 'Aşk Yakar' dizisindeki 'Belda' rolüyle adından söz ettiren Ece Sükan, adeta canlandırdığı karakterin 'asabi' yanını sergiledi.