Olay, dün öğle saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi"nde meydana geldi. İddiaya göre, belediyeden emekli olan Ramazan Bulanık, bir otomobil alıp şöförlük yapmak istedi ve oğlu Mehmet"ten 10 bin lira istedi. Tarım işçisi olan Mehmet Bulanık, eşinin 10 gün sonra doğum yapacağını belirterek, babasının bu isteğini karşılamayınca aralarında tartışma çıktı.

Aynı evde yaşan baba ile oğlu arasındaki tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşünce, cinnet geçiren baba Ramazan Bulanık, evdeki av tüfeğiyle önce oğlunu, ardından da doğum yapmasına sayılı günler kalan ve kız bebeğini kucağına alacak olmanın heyacanını yaşayan gelini Zeliha"yı vurdu. Genç çift, olay yerinde yaşamlarını yitirirken, olaydan sonra kaçan Ramazan Bulanık, yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan otopside, Zeliha Bulanık"ın karnında ölen bebeğinin de yara aldığı anlaşıldı.

İfadesinde, oğlu ve gelini ile ilgili dedikodular bulunduğunu öne süren Ramazan Bulanık, Bahçe İlçesi Adliyesi"ne sevk edildi.

Kızının cenazesini teslim almak için morg kapısında beklerken gözyaşı döken baba Süleyman Gökçe (46), kızı ve damadının 1,5 yıl önce evlendiklerini, ikisinin de ikinci evliliği olduğunu, nikahlarının da bir hafta önce kıyıldığını söyledi.

Kızının daha önceki evliliğinden hamile kaldığını ancak kocasının dayağı yüzünden çocuğunu düşürdüğünü anlatan Süleyman Gökçe, "Kızım, 10 gün sonra ikiz bebeklerini kucağına almanın hayalini kuruyordu. Bu nasıl bir insanlıktır. Sadece kendi evladına değil, benim evladıma ve günahsız iki yavruya da kıydı" dedi.

Damadının orman işletmesinde mevsimlik işçi olarak çalışarak biriktirdiği 10 bin lira parasının bulunduğunu anlatan Süleyman Gökçe, "Babası, otomobil almak için damadımdan bu parayı istemiş. O da, "karımın doğumu ve çocuklarım için o para bana gerekli" diyerek vermemiş. Bunun üzerine evlerine gidip kapının önünde kızımı ve damadımı öldürmüş" dedi.

Ablalarının cenazesini almayı bekleyen ÇÜ Hemşirelik Yüksekokulu öğrencisi Özlem Gökçe ve Kara Elmas Üniversitesi hemşirelik bölümü 4. sınıf öğrencisi Sultan Gökçe, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktüler.

Adana Adli Tıp Kurumu"nda otopsi işlemi tamamlanan orman işçisi Mehmet B"nin cenazesi toprağa verilmek üzere Hasanbeyli ilçesinin Yeşilköy Mahallesine, eşinin cenazesi ise Düziçi ilçesinin Ellek beldesine götürüldü.