Pazar çantasının içerisinde bırakılarak terkedilmiş 2 günlük bebeğe Didim Devlet Hastanesi hemşireleri sahip çıktı. Polis tarafından el konulan olayda sevimli bebeği sokağa terk eden kişilerin arandığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre bugün sabah saatlerinde Didim Mavişehir"de isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş evinin bahçesinden yeni doğmuş bebek sesi gelince önce kulaklarına inanamadı. Sesin artarak devam etmesi üzerine bahçeye çıkan vatandaşlar bahçenin kenarına bırakılmış bir pazar torbası içinde terkedilmiş minik bir bebekle karşılaşınca adeta şoke olular.
Durumun hemen polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirilmesi üzerine polis olay yerinde inceleme yaparken 112 Acil Servis ekipleri de bebeği alıp hastaneye götürdü.
HEMŞİRELER TALİHSİZ BEBEĞE "İREM" İSMİNİ VERDİ
Didim Devlet Hastanesi"ne gelen ve aç olduğu görülen bebek hemen sağlık kontrolünden geçirildikten sonra hemşireler tarafından doyurulup bakıldı. Hemşireler tarafından "İrem" ismi verilen sevimli bebek daha sonra hastanenin Yenidoğan ünitesine kaldırıldı. Minik İrem"in iki gün önce doğduğu ve oldukça sağlıklı olduğu bildirildi.
Polis tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.