Nazilli Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen 2 bin 500 yoksul aileye yönelik kömür dağıtımı yapılmaya başladı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın talimatları doğrultusunda Nazilli Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen 2 bin 500 aileye toplam 750 Ton kömür dağıtılmaya başlandı.
Yaptığı açıklamada, bu yıl 2 bin 500 aileye toplam 750 ton kömür dağıtılacağını ve soğuk kış aylarında evlerin sıcak olmasını istediğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Ekiplerimizin daha önce tespit ettikleri ve belediyemize başvuran maddi durumu iyi olmayan ailelere kömür dağıtımına başladık. Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kömür yardımı alan kişiler elenerek, belediyemize başvuran ve belirlenen her aileye kömür dağıtımı çok kısa bir zamanda tamamlanacak. Hiçbir aile mağdur edilmeyecek. Vatandaşlarımızın soğuk havalarda ısınması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 2 Bin 500 kişiye 15"er torbadan 300 kg kömür veriyoruz. Kömür yardımı için Belediyemiz Halkla İlişkiler Biriminde başvurular halen alınmaktadır" dedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan, kömür dağıtımlarını bizzat takip eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kömür yardımı yapılan vatandaşlarla görüşerek hal hatır sormayı da ihmal etmedi.