Hafta içi her gün yapılan Hadi bilgi yarışmasının bu öğlen ipucu sorusu Instagram hesabından paylaşılmadı. Hal böyle olunca uygulamayı kullananlar ve her gün yarışmaya katılanlar, "19 Ekim Hadi yarışması ipucu sorusu neden yok?" sorusuna cevap aradı.

HADİ YARIŞMASI NEDEN YOK?

Hadi ipucu sorusunu görmek için uygulamanın Instagram hesabına girenler bir duyuru ile karşılaştı. Uygulama kullanıcılarına "Sevgili Hadiciler sizlere daha iyi bir yarışma deneyimi yaşatabilmek için bugün 12.30 yarışmamız yapılmayacaktır. Akşam 20:30'da tekrar sizlerleyiz" diye seslendi.

Hadi Nedir?

Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.