Bu hafta Merkür Retrosu başladı. Biliyorsunuz ki ardından da bereketli bir dolunay gerçekleşiyor!

MERKÜR RETROSU BOYUNCA, DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN BAZI ŞEYLER VAR

-Elektronik cihazlarda arızalanma, sorun çıkabilir,

-Özellikle yeni alınan telefonlara dikkat etmek lazım

-Yazılımlarda sorun çıkabilir, bazı şeyler istediğiniz gibi çalışmayabilir, arıza olabilir

-İlişkilerde yanlış anlaşılma, kendini yanlış ifade etme gibi konular ön plana çıkabilir

-Bu dönem aşk hayatımız çalkalanabilir, eski sevgililer ortaya çıkabilir, karşılaşabiliriz veya onlara karşı özlem gelişebilir

-Dikkatsizlik yüzünden birçok konuda sıkıntı yaşayabiliriz

-Özellikle yalanlar ortaya çıkabilir.

Bu dönem, hayatımızdaki gelgitlere biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor, yeni ve ani kararlar almak için çok uygun değil, ardından pişmanlık duyabiliriz.

Bu yüzden son derece de dikkatli karar vermekte fayda olacaktır.

Bu hafta aynı zamanda Dolunay enerjisini unutmamak lazım, Bu dolunay, parayla olan ilişkimizi etkileyeceğe benziyor, daha bereketli olabileceğimiz fırsatlar ön plana çıkabilir.

Maddi konularda sonuçlar alabilir, tabi bu sonuçlar astroloji haritanıza göre iyi/kötü etkileşim olarak değişecektir.

Genellikle maddi konularda rahatlama, uzun zamandır yapmak istediğimiz şeyleri hayata geçirebilme gibi fırsatlar sunabilir. Beklenmedik anda maddi desteklerle karşılaşabiliriz.

Duygularda aşırıya kaçmamak ve özellikle stresi azaltacak nefes egzersizleri veya meditasyon yapabilirsiniz.

BURÇLAR İÇİN HAFTAYA BAKIŞ

Koç: Bu hafta kendinizi biraz dinlemeye ihtiyacınız var. Bitmeyen işleri bitirebilmek için bazı fırsatlar söz konusu. Aşk hayatınızla ilgili önem değişiklere dikkat edin. Bu hafta biraz daha sakin ve var olan işleri bitirmeye odaklanırsanız daha iyi olur

Boğa: Parasal konularda sıkıntılı dönemleri geride bırakmak için güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Merkür geri hareketteyken, bitiremediğiniz işleri bitirmekte fayda olacaktır. Aşk hayatında şanslı ve güzel rüzgarlar esebilir.

İkizler: Uyku problemlerine dikkat etmelisiniz. Geçtiğimizi haftalarda yaşadığınız duygusal iniş ve çıkışlar bu hafta yerini sakinliğe bırakması için, hayatınızdaki sorunları olduğu gibi kabul etmeye odaklanın. Yönetici gezegeniniz geri harekette, eski dostlarla karşılaşabilir eski ilişkiler gündeme gelebilir.

Yengeç: Mide problemlerine dikkat etmelisiniz. Bu dönem iş hayatı canınızı sıkıyor olabilir, maddi alanda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta sadece ani kararlar almayın, biraz daha sakin ve yapıcı olun. Ruh halinizi güçlendirin güzel şeyler yolda

Aslan: Eğitim hayatında hareketlilik, bu bir kurs olabilir veya üniversite veya bir iş için eğitim, bu hafta kendinizi geliştirmek adına son derece de uygun. Aşk hayatınızda eski sevgili ortaya çıkabilir veya ilişki içindeyseniz ilişkinizle ilgili bu dönem eski sorunların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Çözüm odaklı olun.

Başak: Yönetici gezegeniniz geri harekette, geçmişteki konular, geçmişle bağlantılı anlar ortaya çıkabilir. Aşırı detaycılık ve mükemmeliyetçilik ilişkilerinize zarar veriyor. Biraz daha alttan almaya odaklanın. İş hayatında güzel başarılar söz konusu olabilir.

Terazi: Aşk hayatınızda karmaşa ve kararsızlık yaşayabilirsiniz. Venüs geri hareketi bu hafta bitti ve artık ilişkilerle ilgili önünüzü görebileceğiniz bir noktaya geliyorsunuz. Maddi konularda, ani kararlar sıkıntı yaratabilir.

Akrep: Duygularda yoğun son derecede artıyor. Gelmiş, geçmiş, gelecek her şey birbirine karıştırıyorsunuz. Bu hafta zihninizi ve duygularınızı dengelemelisiniz. Eski akrabalar ve arkadaşlarla karışılabilirsiniz. Aşk hayatında beklentinizi biraz daha düşürmenizi tavsiye ederim

Yay: Şans gezegeni de artık burcunuzda bu dönem daha şanslı ve hayatınızın her alanında bir gelişmeye açık olacaksınız. Hem aşk hem iş hayatıyla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. İş hayatınıza biraz daha odaklanmanız gerekiyor. Bedenen yorgunsunuz iyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var

Oğlak: İş konusunda bir hareketlilik söz konusu, işler belli noktada hep tıkanıyor ama bu hafta bu tıkanıklıktan kurtulabilirsiniz. Yapıcı olun ve sonunu göremediğiniz işlere/projelere atlamayın. Aşk hayatında bazı fırsatlar söz konusu olsa da uzun süreli olmayabilir. Bele dikkat!

Kova: İş hayatınızda yaşadığınız stresli dönem bu hafta biraz daha devam edebilir. Özellikle eksik evrak veya sözleşmelerle ilgili başınız ağrıyabilir. Aşk hayatınızda hareketlilik söz konusu olacağa benziyor. İlişkiniz varsa romantik anlar yoksa yeni bir flört kapınızı çalabilir.

Balık: Jüpiter kendi yönettiği yerde yönetici gezegeniniz rahat pozisyonda sizi destekliyor. Genel anlamda büyüme ve gelişme söz konusu. Mars burcunuzda tabi kazalardan, sakarlıklara kadar birçok konuda sizi uyarıyor. Şanslı olduğunuz bu dönemi sorunlarınızı çözmek için kullanın. İş arayışındaysanız özellikle.