İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mustafa Köseoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, ilçe protokolü, okulların öğrenci grupları ile askeri erkanın hazır bulunduğu törende Atatürk Anıtı"na çelenk sunumu yapıldı.
Saygı duruşu sırasında askerler tarafından saygı atışı yapılırken, törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Garnizon Komutanlığından Piyade Albay Şenol Kara yaptı. Törende Kocagözoğlu İlköğretim Okulu"ndan Selin Uysal ve Hilmi Fırat Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Tek şiir okudu.
“Salon programı beğeni topladı”
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma törenleri kapsamında salon programı ilçenin Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlandı. Törende açılış konuşmasını okul müdür vekili Murat Çal yaparken, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı okul öğretmenlerinden Mustafa Yener yaptı. Okul öğrencilerinden Esra Yıldız okuduğu duygu yüklü şiiri ile beğeni toplarken; törende okul öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan Çanakkale zaferini anlatan oratoryo sahnelendi. -iha