İşte G.Saray'ın yeni gözdesi..

Aslan'ın yeni gözdesi Alparslan



Skibbe"nin yardımcılığını yapan Ümit Davala tarafından Galatasaray"a kazandırılan genç yıldız, Kocaelispor maçında 16 dakika oynamasına rağmen attırdığı gol ve hareketlerle göze girdi.



KOCAELİSPOR maçında karşılaşmanın son 16 dakikasında oyuna giren ve Baros"a asistini yaparken, futboluyla da ilerisi için güven veren Alparslan Erdem"in, Galatasaray macerasında Ümit Davala"nın payı büyük. Teknik direktör Michael Skibbe"nin yardımcısı olan Ümit Davala, yıllarca sarı kırmızılı formayı başarıyla giyerken, şimdi de diğer futbolcular gibi genç Alparslan Erdem"e de destek oluyor. Kendisi gibi Alman kökenli olan Alparslan"ı, Ümit Milli Takım"da görüp uzun süre takip ettikten sonra Galatasaray"a kazandıran Ümit Davala, genç oyuncunun ileride adından sıkça söz ettireceğini söylüyor. Galatasaray forması altında sayısız başarı yaşadığını ve A Milli Takım"a kadar yükselen Ümit Davala, şimdi hoca olarak genç yetenekleri sarı kırmızılı renklere kazandırmak için çalışıyor.

Çok şey kazandı

Alparslan Erdem"i destekleyen bir başka isim de Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin. O da genç yetenekten çok ümitli. Sezgin, "Ümit Hoca bize Alparslan"ı önerdi. Biz de onu uzun süre izledik. Transferin son dönemlerinde de kendisini renklerimize bağladık. Onun önünde daha koca bir dönem var. Kocaelispor maçında oyuna sonradan girdi, yaptığı bir hareket ona her şeyi kazandırdı. Bir anda herkesin diline düştü. Gençlere fırsat veren bir kulübüz" dedi.

hurriyet