Kuşadası Ünal Naci Akdoğan Okulları 15'inci yılını coşkuyla kutladı. Özel Ünal Naci Akdoğan Okulları, eğitim ve öğretimde geçirdiği 15'inci yılını Kuşadası Pine Bay Otel'de düzenlenen etkinlikle kutladı. Etkinlik kapsamında, görevlerinde 10 yılını dolduran ve uzun yıllar eğitimi geçen öğretmenlere plaket verildi. Akdoğan Okulları idari kadro, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı kutlama etkinliğinde öğrenci velileri de bu anlamlı günde öğretmenleri yalnız bırakmadı.
Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, KEGEV Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Gürel'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşen kutlama etkinliğinde, meslekte 10'uncu yılını dolduran ve uzun yıllar öğretmenlik mesleğine emek vermişlere Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, KEGEV Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Gürel ve Kuşadası Ünal Naci Akdoğan Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Okşan Canbaz tarafından plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından, Kuşadası Ünal Naci Akdoğan öğrencileri, 15'inci yıl kutlama töreni için özel olarak hazırladıkları gösterileri davetlilere sundular. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
15'inci yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Kuşadası Ünal Naci Akdoğan Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Okşan Canbaz, “Eğitim ve öğretimde 15'inci yılımızı geride bıraktık. Bu hem benim hem de öğrenciler için her türlü fedakarlığı yapmaya çalışan öğretmen arkadaşlarım için çok güzel bir duygu. Bu anlamda, bir araya gelerek bu özel günümüzü daha da anlamlı bir hale getirmek istedik. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan velilerimize, hazırladıkları muhteşem gösteri programı ile öğrencilerimize ve etkinlik organizasyonunda sağladıkları destekten ötürü otel personeline çok teşekkür ederim” dedi.