Ailesinin kararıyla İ.B. (33) ile birlikte yaşamaya başlayan 8 aylık hamile S.F., İ.B.'den dayak yiyince hastanelik oldu. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve düşük riski bulunan S.F.'yi dövdüğü iddia edilen İ.B., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
15 yaşındaki S.F.'nin dramı, yaklaşık 8 ay önce, Konak İlçesi İkiçeşmelik semtinde bulunan bir evde başladı. İki arkadaşının aracılığıyla bir su bayisinde çalışan İ.B. ile tanışan S.F., davet üzerine İ.B.'nin evine gitti. İki kız arkadaşıyla birlikte gittikleri evde, kendilerini İ.B. ve onun üç erkek arkadaşı karşıladı. Bir süre sohbet ettikten sonra S.F.'nin iki kız arkadaşı evden ayrıldı. Evde yalnız kalan S.F.'ye, iddialara göre İ.B. ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki erkek arkadaşı tecavüz etti. Yaşadıklarını kimseye anlatmaması için tehdit edildiği öne sürülen S.F. daha sonra evine gönderildi.

AİLE KARARIYLA EVLENDİRİLDİ
Yaklaşık 4 ay önce hamile olduğunu anlayan S.F., durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine, S.F.'nin ailesi, İ.B.'yi çağırarak evlenmelerini istedi. Bunun üzerine S.F. ile İ.B., resmi nikah olmadan gerçekleştirdikleri düğün sonrası birlikte yaşamaya başladı. Bayraklı ilçesi Gümüşpala mahallesinde yaşayan S.F.'nin yaşadıklarına bir de fiziksel şiddet eklendi.
S.F., gece saat 23.30 sıralarında İ.B.'nin kendisini dövmesiyle hastanelik oldu. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan S.F.'nin yaşının 15 olduğunu gören görevliler, durumu polise bildirdi.
Yediği dayak sonrası dramı ortaya çıkan 8 aylık hamile S.F.'nin karnındaki bebeğin de düşme riskinin bulunduğu belirtildi. Polis olay sonrası İ.B.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, S.F.'nin alınan ilk ifadesinde, İ.B. ve onun iki erkek arkaşının tecavüzüne uğradığını ve şikayetçi olduğu söylediği öğrenildi.