Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İncirliova"da gerçekleşen "Okullararası Puanlı Atletizm" müsabakalarına katılan Özel Gonca İlköğretim Okulu sporcuları, şampiyonadan 4 altın,7 gümüş ve 4"de bronz olmak üzere toplamda 15 madalya ile döndü. Gonca Koleji sporcuları takım halinde Küçüklerde il 2"inci ve Yıldızlarda da 3"üncü oldu.
Özel Gonca İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ramazan Örk, uzun atlamada ve yüksek atlamada altına ulaşırken; ciritli atlamada Ahmet Can Kozağaçlı ve 3 bin metrede de Ahmet Yusuf Erkan altın madalyanın sahipleri oldu. Altın madalya alan sporcular Aydın"ı İzmir"de yapılacak olan "Türkiye Puanlı Atletizm Müsabakaları"nda Aydın"ı temsil etme hakkı kandı.
Sporcularla gurur duyduklarını ifade eden Özel Gonca İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Korkmaz, Puanlı Atletizm takımının yeni kurulduğuna işaret ederek, “Sene başından beri programlı bir çalışma içerisindeyiz. İlerleyen yıllarda çok daha iyi olmayı hedefliyoruz. İzmir"de ki Türkiye Şampiyonasında da Aydını özellikle Didim"i en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Özellikle iki branştaki derecelerimiz Türkiye derecesinin üzerinde. Bir aksilik olmazsa inşallah Didim"e Türkiye Şampiyonlarıyla döneceğiz. Ayrıca okul olarak da hedefimiz her öğrencinin bir spor branşıyla uğraşması. Bunun içinde okul idareci ve yöneticileri bizlere her türlü imkanı sağlıyor. Bu yıl okulumuzdan 9 branşta takım çıkartarak yaklaşık 80 öğrenciye lisans çıkarttık. Bunun her yıl artarak devam etmesi için uğraşacağız” dedi. iha