3"üncü kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ortaya çıkan Okan Karacan'ın ehliyetine 5 yıl süre ile el konacağı ve para cezası kesileceği belirtildi.

TRT"de her sabah "Günbegün"programını sunan şovmen Okan Karacan, 8 Ocak Cuma gecesi Balmumcu"da alkollü bir şekilde hızlı otomobil kullanırken, polisin "dur" ihtarına uymamıştı. Otomobilini Teşvikiye"deki evinin otoparkına park ederken polis tarafından yakalanan Okan Karacan, polis merkezine götürülürken olay çıkartmıştı. Emniyet görevlilerine küfür ve hakaret ettiği belirtilen Okan Karacan"ın aynı gece kelepçelenerek götürüldüğü hastanede kan örnekleri alınmıştı.
Şovmen Okan Karacan"ın kanında yapılan incelemede 146 promil alkol bulundul. Beşiktaş Polis Merkezi"ne gönderilen Karacan"ın kan tahlili raporunun ardından ünlü şovmenin 3. kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü kayıtlarına göre son 5 yıl içinde 2 kez alkollü araç kullanırken yakalanan ve ilkinde 6 ay ikincisinde ise 2 yıl ehliyetine el konulan Okan Karacan"ın bu kez ehliyetine 5 yıl el konulacak. Para cezası da verilecek olan Karacan, işlemler için polis tarafından hakim karşısına çıkarılacak.