Aydın'da kimliği henüz belirlenemeyen ve alkollü olduğu belirtilen bir erkek, bazı kişilerle kavga ettikten sonra iki otomobil ile bir eczanenin camlarını kırıp kaçtı. 
 
Olay, bugün saat 02. 30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Caddesi numara 12 önünde yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen ve alkollü olduğu belirtilen bir kişi, çevredekilerle kavga ettikten sonra öfkesini park halindeki, Tuncer Ballıoğlu'na ait 09 AT 166 plakalı otomobil ile Hümeyra Atalan'a ait 09 AC 704 plakalı otomobilin camlarını kırarak çıkardı. Saldırgan, bir eczanenin de camlarını kırdıktan sonra koşarak kaçtı. 
 
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de parmak izi çalışması yaptı. Otomobili zarar gören Tuncer Ballıoğlu, "Polis eve geldi ve aracmın camlarının kırıldığını söyledi" dedi. Adlarını söylemek istemeyen bazı görgü tanıkları ise polisin olay yerine gelmesine rağmen müdahalede bulunmadığını, saldırganın da kaçtığını öne sürdü.