Boşandığı eşiyle olan iki çocuğunun babalarının aslında eşinin sevgilisi olduğunu öğrenen iş adamı, eski karısını ve şimdi kocası olan eski sevgiliyi mahkemeye verdi.

İş adamı, eski karısıyla ve sevgilisinin boşanmalarından sonra da kendisini kandırmaya devam ettiğini ve çocuklar için nafaka ödediğini söyledi.

Yaşadığı 'büyük üzüntü' nedeniyle 500 bin dolarlık tazminat isteyen adam, 14 yıllık evliliği boyunca bu yasak ilişkinin sürdüğünü ve aldatıldığını belirtti.

Yapılan DNA testlerinin sonucunda, adamın üç çocuğundan 16 ve 14 yaşlarındaki ikisinin babası olmadığı ortaya çıktı. Çiftin en büyük çocuğunun babasının ise yasal nedenlerle kimliği açıklanmayan iş adamı olduğu belirtiliyor.

Mahkeme tutanaklarına göre, işadamının eski eşinin yasak ilişkisinin ilk çocuğunu dünyaya getirmesinden altı ay sonra başladığı belirtiliyor.

Kadın 1997 yılında çıktıkları bir Fransa tatili sırasında yasak ilişkisini itiraf etmiş, ancak çocuklardan bahsetmemiş.

Boşanmanın ardından, kadın sevgilisiyle, iş adamı da çocuklarının dadısıyla evlenmiş. İngiliz The Sun gazetesine göre, mahkeme tutanakları, çocukların kadınla yasak ilişki yaşadığı sırada başka biriyle evli olan gerçek babası çiftin evine sık sık girip çıkıyor ve çocukların kendisinden olduğunu da biliyormuş.

Ancak talihsiz iş adamı bu gerçeği çok sonra, babaları olduğu sandığı çocukları göremediği için yasal mücadele başlattığında öğrendi.

İş adamı, şimdi eski karısının ve sevgilisinin babalık sorumluluklarını ve finansal sorumlulukları kendisine yüklemek için kasıtlı olarak kandırıldığını belirtiyor.

Olayla ilgili dava sürerken, iş adamının davayı kazanma ihtimalinin yüksek olduğu kaydediliyor. / milliyet