1999 yılında İzmir'de esnaflık yaparken, kişisel sorunlarıyla başa çıkamayınca bunalım sonucu kendisine ait ruhsatlı silahı başına dayayarak ateş derek intihar girişiminde bulunmuş.Kafasına tek el kurşun sıkan Aldırmaz, yere yığıldı ve silah sesini duyanların çağırdığı ambulansla İzmir Yeşilyurt'taki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 ay boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Aldırmaz, doktorların 'yaşamaz' demesine rağmen hayata tutunmayı başardı ve hyatta kaldı.
Beynin sol tarafında duran mermi çekirdeğine rağmen 3 ay gibi kısa bir sürede iyileşen Aldırmaz, doktorları şaşkına çevirdi. Yoğun bakımdan çıkarılmasının ardından ameliyat kararı alınan Aldırmaz için tekrar tedaviye alındı ancak, çekirdeğin beynin sol tarafındaki riskli bir bölgede olması ameliyat şansını ortadan kaldırdı.
'UYGUN AMELİYATI BEKLİYORUM'
Evli ve 4 çocuğa sahip Aldırmaz, ailesinin ihtiyaçlarını çalışarak karşılayabiliyor. Vücudunun sol tarafı tamamen felç olan adam, ameliyatla eski günlerine dönmek istiyor.
Aldırmaz, '1999 yılında bunalım sonucu bir yanlışa düşerek intihar girişiimde bulundum. 3 ay komada kaldım ve hayata döndüğümde hiçbir şey hatırlamıyordum. Hafızam sıfırlandı. İyileştikten sonra o günün tıp imkanlarıyla ameliyat imkanlarını araştırdık ama bir gelişme kaydedilemedi. Yüzde 73 engelli raporum var. Uygun doktor bulunabilirse ameliyat olmak istiyorum. Türk doktorlarımıza son derece güveniyorum. Özellikle sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık alanındaki çalışmalarını biliyorum. Bu konuda kendisinin duyarlılığının bilincinde olarak bana yardımcı olmasını umuyorum. En kısa zamanda eski halime dönmek istiyorum' şeklinde konuştu.