Nazilli Küçük Sanayi Sitesi olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Kongresinde 12 dönemdir başkanlık yapan Erol Sezgin tekrar güven tazeledi. Özel Aydınlık İlköğretim Okulunda yapılan kongre öncesi sanayi esnafı keşkek hayrı da gerçekleştirerek mevlit okuttu. İki bin kişinin katıldığı hayır etkinliğinin ardından Sanayi Sitesi"nin genel kurulu yapıldı.
1979 yılında kurulan Nazilli Küçük Sanayi Sitesinin 24. olağan genel kurulunda. 12 yıldan bu yana Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin Başkanlığını yapmakta olan Erol Sezgin üyeler tarafından yeniden aday gösterildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Sezgin çoğunluğun oyunu alarak tekrar güven tazeledi. Erol Sezgin Başkanlığı"ndaki yönetim Cihan Gevrekoğlu, Tunç Ercan, Latif Başoğlu, Ekrem Aytekin, Recep An ve Nuri Aslan"dan oluştu. Denetim kurulu üyeliklerine de Hakan Çakmakçı ve Enver Karakaş seçildi.
Genel Kurula Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertürk, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gültekin Kılınç misafir olarak katıldılar. 13. kez başkan seçilen Erol Sezgin üyelerin güvenine layık olmaya çalışacağını belirterek “Biz Nazilli"mizin ve Kooperatifimize kayıtlı bulunan 998 üyemizin menfaatleri doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katarak, zaman mefhumu gözetmeksizin yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1979 yılında kurulan kooperatifimiz her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümektedir. Şu anda kooperatifimiz sınırları içerisinde ağaçlandırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi sitemizin cadde ve sokaklarının güzelleşmesi için çaba harcıyoruz. Hali vakti yerinde olmayan esnaf arkadaşlarımıza birlik beraberlik içerisinde yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

İHA