Hadise Eurovision'u fırsata çevirdi. Batı Avrupa'yı dolaşan sanatçı iki katlı otobüsle Balkan turuna çıktı.

54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek Hadise, tanıtım amaçlı olan Balkan ülkeleri kapsayan turnesinin startını İstanbul'dan Yunanistan'a hareket ederek başlattı.

Turne öncesi basın mensupları ile TRT Tepebaşı binasının önünden bir araya gelen sanatçı, "TRT ile aramızda sorun yok. Eğer olsaydı turne öncesi sizlerle burada buluşmazdık" dedi.

12 yatak kapasiteli çift katlı

Hadise, Eurovision tanıtım turu için özel tasarlanan 12 yatak kapasiteli, çift katlı tüm teknolojik donanımlara sahip otobüsünü ile yola çıkmadan önce basın mensuplarından destek istedi.

''İlk kez bir Eurovision temsilcisi otobüsle tanıtım turnesine çıkıyor. Bu bana nasip olduğu için çok mutluyum. Hepinizin dualarını ve iyi niyetlerini bekliyorum'' diyen Hadise, otobüsü ilk kez gördüğünü ve çok şaşırdığını, otobüsün umduğundan daha konforlu olduğunu kaydetti

Oyları artırmak için tanıtımın çok önemli olduğunu vurgulayan Hadise, Türkiye adına yeni bir birincilik ödülü getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Turne kapsamında ilk olarak Yunanistan'a gideceklerini belirten Hadise, Yunanistan'ın kendileri için önemli olduğunu, özellikle Gümülcine'de yaşayan Türkler'e ulaşmak istediklerini anlattı.

Güzel şarkıcı, tanıtım turnesi kapsamında son bir ayda Malta, Yunanistan, Bosna Hersek, Almanya, Belçika, Hollanda, İspanya, Rusya, Belarus, Andora, İsviçre, Fransa ve İngiltere olmak üzere toplam 13 farklı ülkeyi ziyaret etti. Balkan turu kapsamında 6 ülkeyi gezecek olan Hadise, bugüne kadar Eurovision kapsamında en çok ülke ziyaret eden sanatçı olacak. Hadise'nin ilk durağı, Yunanistan'ın Gümülcine kenti.

Gazeteport