Edremit'in Zeytinli Beldesi Dalyan Mahallesi'nde, hareket halindeki otomobili 12 yaşında bir kız çocuğunun kullandığını görenler hayretler içinde kaldı.

Direksiyon başındaki küçük kızın babası muhabirlerle girdiği diyalog ise şaşırtıcı oldu. Emniyetle basınla ilişkilerinin iyi olduğunu söyleyen kızın babası, basın mensuplarından haberi geçmemelerini istedi. Yanında babasıyla direksiyon başında seyir ederken, bir yandan da kameralara bakan kız çocuğu yoluna devam etti.

Basın mensuplarının ısrarlı sorularına karşı otomobili durduran kız çocuğunun babası otomobilden inerek kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının yanına geldi. yapılan şeyin yanlış olduğunu söyleyen baba, muhabirlerin sorularına verdiği cevaplar ise şaşırtıcı oldu: "Ortalık sakin olunca öğretmeye çalışıyorum. Aslında öğrenme yaşı 18, onu biliyorum. 53 yaşındayım. Aynı zamanda emniyetle trafikle ilişkimiz var. Bir vatandaş olarak sizden özür diliyorum."

Muhabirin sorularına cevap vermeye çalışan baba, "Yapmamam gereken bir şey. Özür diliyorum. Bir daha da olmaz." diye konuştu. Babaya basın mensuplarının, "Siz direksiyona geçin" dediğinde ise baba, "Siz işinize bakın." diyerek cevap verdi.

"Biz işimizi yapıyoruz. Biz gazeteceğiz. "diyen muhabirlere baba şu cevabı verdi: "Es geçin şunu. Her yerde karşılaşacağız. Siz yolunuza devam edin. Biz burada kalacağız." diyerek, otomobile binmemekte ısrar eden baba, basın mensuplarının gitmelerini bekledi.