Bundan önceki birçok sezonda futbolcularına yapamadığı ödemeler sonrası zor duruma düşen G.Saray yönetimi, bu mevsimde sıkı çalışıyor.. Birçok yıldız futbolcu ve teknik direktör Frank Rijkaard gibi bir dünya markasını kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, altına girdikleri bu mali yükü karşılayabilmek için Halkbank"tan 12 milyon dolarlık bir kredi çekti..

G.SARAY Başkanı Adnan Polat ve ekibinin uzun uğraşlar sonucu elde ettikleri düşük faizli krediyle futbolcuların tüm alacakları kapatılacak.. Sezon başından bu yana düzenli olarak prim ödemelerini gerçekleştiren ama futbolcuların taksitleriyle ilgili sıkıntı yaşayan yönetim, Halkbank"tan alınan bu krediyle olası bir "sıkıntı"yı da engellemiş oldu. Sarı-kırmızılı yönetim bu parayı dağıttıktan sonra yeni yıla kadar hiçbir borcu kalmayacak.

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

G.SARAY, eski hocası Fatih Terim"e teşekkür mesajı yayınladı. Resmi siteden yapılan açıklamada “Sn. Fatih Terim"e, 4 yıldır sürdürdüğü Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü döneminde Türk sporuna yaptığı büyük katkılardan dolayı, tüm G.Saraylılar adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Fatih Terim, bugüne kadar Türk futbolunun yaşadığı ve Türk halkına yaşattığı başarıların ve zaferlerin birçoğunda emeği, katkısı ve imzası olan bir spor adamıdır” denildi./vatan