Didim Özel Gonca Koleji, 26.Uluslararası Dünya Matematik Olimpiyatı"nda 2 altın, 2 gümüş, 4 Bronz ve 4 Mansiyon Ödülü olmak üzere toplam 12 madalya kazandı.
Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Lincoln eyaletinde bulunan Nebraska Üniversitesi'nde 18-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşen ve dünyadaki en prestijli matematik olimpiyatı olarak değerlendirilen America Mathematics Competitons (AMC-8) Matematik Olimpiyatı'nda Didim Özel Gonca Koleji, Didim"in gururu kaynağı oldu. 90 ülkeden 160 bin öğrencinin katıldığı AMC-8"de Gonca İlköğretim Okulu öğrencileri 2 altın, 2 gümüş, 4 Bronz ve 4 Mansiyon Ödülü olmak üzere toplam 12 madalya kazandı. Olimpiyatlarda Özel Gonca İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencilerinden Beste İpek Akkan 25 sorunun 24"üne doğru cevap vererek Altın madalya kazanırken, 8. Sınıflarla aynı sınava giren 7.sınıf öğrencilerinden Mehmet Ersin Kasap"da Altın madalya kazandı. 8. Sınıf öğrencilerinden Ali Enes Hatipoğlu gümüş madalya, Yavuz Selim Bektaş ve Müzeyyen Aydın Bronz madalya alırken, Aleyna Yeşim Dülger, Murat Furkan Gündoğdu, Ayşenur Akçin ve Buse Kanat mansiyon ödülü kazandılar. 7.sınıf öğrencilerinden ise Koralp Doğan gümüş madalya, Turgut Yıldırım ve Abuzer Çelik ise bronz madalya kazandılar.
Öğrencilerinin aldığı uluslar arası başarının kendilerini memnun ettiğini belirten Okul Müdürü Buhari Kaçar Didim"in tek özel okulu olmanın sorumluluğu ile ulusal ve uluslar arası yarışmalara hazırlandıklarını ciddi çalışmalarının meyvesini aldıklarını kaydetti. Kaçar, “Başarıda emeği geçen öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.