Başkan Adnan Polat ara transferde 3-4 önemli transfer yapacaklarını açıkladı

BAŞKAN Adnan Polat ara transferde 3-4 önemli transfer yapacaklarını açıklarken bu oyunculardan birinin Bulgar ekibi Levski Sofya"nın Fransız forvetisi Garra Dembele olduğu ortaya çıktı. Auexerre altyapısından yetiştikten sonra Istres, AGF ve Pierikos ve L.Plovdiv formasını giyen Dembele sezon başında Levski"ye transfer olmuştu. 2012 sezonunun sonuna kadar Bulgar ekibiyle sözleşmesi bulunan Dembele"nin bonservisinin 2 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

Fransız forvet bu sezon 12 maçta 16 gol attı.

Misimoviç kesin gidiyor

Polat: “2-3 kulüple görüşüyoruz. Birisiyle anlaşacağız. G.Saray formasını hak etmeyenlerle de vedalaşacağız.”

G.SARAY Başkanı Adnan Polat, kadro dışı bırakılan Misimovic"in geleceği ile ilgili tartışmalara noktayı koydu: “Kesin gidecek.” TT Arena"da dün incelemelerde bulunan Polat, NTV Spor"a şunları söyledi:
MISIMOVIC ile ilgili görüşmeleri sürdürdüğümüz 2-3 kulüp var. Herhalde yılbaşından sonra kulüplerden biriyle anlaşacağız ve Misimovic gidecek.

G.SARAY forması çok ağırdır. Taşımayı hak edenler kalacak. Hak etmeyenler de zaten gözüküyor. Onlar da G.Saray formasıyla vedalaşacaklar.

"KÂBUSTU"

İLK yarı benim için kâbustu. 2. yarı için 3-4 tane önemli transfer yapacağız. Hedefimiz gelecek sene TT Arena"da G.Saray"ın Avrupa kupalarında olmasını sağlamak.
ARDA"NIN olayında sadece bir disiplin suçu var. Onun dışında bu konuyu fazla büyütmeye gerek görmüyoruz.”