Ahmet Cömert Spor Salonu'nda, yardımcı antrenörler Aziz Bekir ve Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki idmanda milli oyuncular, pas ve şut çalışmasının ardından kondisyoner Ozan Şirikçi eşliğinde aerobik temelli ve koordinasyona yönelik antrenman yaptı.

Sakatlığı süren Sinan Güler takımdan ayrı çalışırken, bonservis sorununu gidermeye çalışan Ersan İlyasova bugünkü çalışmada da yer almadı.

ANTALYA KAMPI YARAMIŞ

İstanbul'da ikinci idmanını yapan milli takım oyuncularına Antalya kampının yaradığı görüldü.

Zorlu sezon sonrası kısa tatilin ardından milli takım kadrosuna dahil olan oyuncuların Antalya'daki kampta moral depoladığı gözlendi. Antalya'da hem çalışan, hem dinlenen millilerin bugünkü antrenmandaki neşeli halleri dikkat çekti.

HİDAYET, ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Millilerin dün yaptığı antrenmanda yer almayan NBA patentli oyuncu Hidayet Türkoğlu da bugünkü çalışmada arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Bu akşam kadroya dahil olması beklenen yıldız oyuncu, arkadaşlarına sürpriz yaparak sabahki çalışmada takımdaki yerini aldı.

KATARLI OYUNCULARIN HİDAYET TÜRKOĞLU İLGİSİ

Milli takımın yaptığı antrenman öncesi İstanbul'da kamp yapan Katar Genç Milli Takım oyuncuları, ''12 Dev Adam'' ile toplu fotoğraf çektirdi.

Katarlı oyuncuların özellikle NBA oyuncusu Hidayet Türkoğlu'na gösterdiği ilgi büyüktü. Hidayet, Katarlı hayranlarıyla tek tek hatıra fotoğrafı çektirirken, milli takımın antrenmanın başlaması sonrası bazı oyuncular amacına ulaşamadı.

BAŞKAN DEMİREL DE ANTRENMANI İZLEDİ

(A) Milli Takım'ın bugün yaptığı çalışmayı Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, yönetim kurulu üyeleri Hüsnü Karagözoğlu ve Nuri Tan ile birlikte izledi.

Ahmet Cömert Spor Salonu'na gelen Demirel, su molası veren oyuncularla sohbet ederken, oyuncuların yaptığı espriler sonrası neşeli bir ortam oluştu. Takım oyuncularına kısa bir konuşma yapan Turgay Demirel, millilere hem hazırlık dönemi, hem de şampiyona için başarılar diledi.

YARIN İTALYA'YA GİDECEKLER

''12 Dev Adam'', kamp çalışmalarının üçüncü etabı için yarın İtalya'ya gidecek.

Her organizasyon öncesi olduğu gibi yine İtalya'nın Bormio kentinde kampa girecek milliler, burada kondisyon depolayacak.

(A) Milli Takım, Bormio kentindeki hazırlık çalışmaları için yarın öğle saatlerinde İtalya'ya hareket edecek.