Kutlamalara Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, İl Genel Meclis üyesi M. Cahit Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ve İlçe Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Apaydın ve Mehmet Çoban katıldı. Kutlamalar bu gün öğle saatlerin okul bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Program sunuculuğunu üstlenen Öğretmen Müesser Günay “Okulumuzu 25 Şubat 1999 günü eğitim ve öğretimin hizmetine açan Hayır sever insan Nurullah Kocabıyık'a sonsuz minnetlerimizi sunarız” diyerek duygularını dile getirdi.
Okul Müdürü Emrah Turgut da, “O günün şartlarında tüm incelikleri düşünerek bizlere ve öğrencilerimize modern bir okul kazandıran sayın Nurullah Kocabıyık'a gıyabında çok teşekkür ediyorum” dedi.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı ise, “İlçemiz genelinde yapılan bu tür etkinliler bir proğram dahilinde yapılmaktadır bizlerde bu etkinliklere gereken önemi gösteriyoruz. Beldelerde de yerel yöneticilerin üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarına inanıyor ve buradada olduğu gibi görüyorum.Biz Aydın ili olarak çok şanslıyız duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapılan eğitim yuvaları konusunda ilk sıralarda yer almaktayız.Bu etkinlik vesilesiylede Akbük Beldesine bu okulu kazandıran hayırsever vatandaş Nurullah Kocabıyık'a gıyabında çok teşekkür ediyor tüm öğrencilerimize de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Öğrenciler tarafından çeşitli halk oyunları gösterilerinin sahnelendiği kutlamalarda, okulda düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. -iha