Olay, İçeriçumra Mahallesi Astım Yaylası’nda müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, çiftçilikle uğraşan Ömer G. (33) 11 yıl önce severek evlendiği T.G’ye (27) ilk günden itibaren şiddet uygulamaya başladı. Ömer G.’den 2 tane de kız çocuğu dünyaya getiren T.G., çocukları için kocasının kötü muamelesine katlanmak zorunda kaldı. Ancak kocasının her geçen gün şiddetin dozunu artırması üzerine dayanamayan T.G., iki yıl önce babasının evine dönmek istedi. Çocuklarını yanına alarak evden kaçan T.G., gittiği baba ocağından da kocası tarafından tehditle yeniden eve döndürüldü. Genç, kadın eve döndükten sonra bu kez 10 yaşındaki büyük kızıyla birlikte kocasının şiddetine maruz kalmaya başladı. Ömer G.’nin şiddet uyguladığı 10 yaşındaki kızını evde yaşananları başkalarına anlatmaması için yatılı bir yurda verdiği de ileri sürüldü.



KARISINI TRAKTÖRÜN ARKASINA BAĞLAYIP SÜRÜKLEMİŞ
Mahallede sürekli kavga ettiği için çevresinde de sorunlu biri olarak tanınan Ömer G.’nin, sürekli şiddet uyguladığı karısını traktörün arkasına iple bağladıktan sonra 200 metre süreklediği ve ardından karşısına geçip keyif sigarası içtiği de öne sürüldü. Sürekli eşini eve kilitleyerek dışarı çıkmasına izin vermeyen Ömer G.’nin son olarak 5 gün öncede karısını eve hapsettiği öğrenildi. Eşini 4 gün boyunca aç ve susuz bırakan Ömer G.’nin eşinin tüm ağlamalarına rağmen dışarıya çıkmasına izin vermedi. Genç kadın, son olarak Çarşamba akşamı içki almaya giden eşine evde yalnız kalmaktan korktuğunu söyleyerek, kendisini de yanına alması için yalvardı. Bunun üzerine Ömer G., eşiyle birlikte içki almak için tekel büfesine gitti. Tekel bayisine geldiklerinde içkileri eşine zorla aldırmak isteyen Ömer G.’nin bu zorlamasına karşı çıkan eşini eve döndükten sonra bu kez kemerle tekrar dövmeye başladı.

“AL ŞU TABANCAYI KENDİNİ ÖLDÜR”
Büfeden içki almadığı için tüm gece şiddete maruz kalan T.G.’nin aynı gece eşi tarafından cinsel saldırıya da maruz kaldığı iddia edildi. Alkolün etkisiyle ruhsatsız silahıyla tehdit ettiği eşine zorla sahip olmak da isteyen Ömer G.’nin eşinin eline silahını tutuşturduğu ve "Al şu tabancayı kendi öldür. Beni uğraştırma, bitir bu işi" diyerek dayak atmayı sürdürdüğü iddia edildi. Bütün gece aldığı alkolün etkisiyle sabaha karşı eşinin sızdığını gören T.G., eşine ait silahı alarak 6 el ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Ömer G.’nin vurulduktan sonra başucunda bulunan eşinin adını sayıkladığı öğrenildi.

EŞİNİ VURUP KAYINPEDERİNİN EVİNE GİTTİ
Kocasını vurduktan sonra evden çıkarak kayınpederinin evine giden T.G., bu sırada kocasının kardeşi L.G’ye rastladı. Bütün gece dayak yediği için eli yüzü kanlar içerisinde kalan T.B., kayınbiraderine kendisini abisinin bu hale getirdiğini söyledi. Bu durum karşısında sinirlenen L.G., yengesine gereğini yapacağını söyledi. Kanlar içerisindeki T.G. de kayınbiraderine, "Gitmene gerek yok. Ben onu zaten vurdum" dedi. Evdekilerin durumdan haberdar olması üzerine ambulansa haber verildi. Adrese sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ömer G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından kayınpederinin evinde bekleyen T.B., jandarma tarafından gözaltına alındı. Karakola ifadesi alındıktan sonra Çumra adliyesine sevk edilen T.G., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖZÜNDEKİ MORLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ
11 yıllık işkencenin sonunda eşini vuran T.G.’nin adliyeden cezaevine götürüldüğü sırada her iki gözündeki morluklar da dikkat çekti. Tutuklanan genç kadın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine konuldu. Öte yandan, otopsisi yapılan Ömer G.’nin de vücudundan 5 kurşun çıkarıldığı öğrenildi. Ancak kurşunlardan 4’ünün yeni olduğu sol omzundaki kurşunun ise daha önce Ömer G.’nin kendi kendini vurduğu kurşun olduğu belirtildi.