SAMSUN'da, evden kaçan 11 yaşındak D.K.'yı evlerine götürerek zorla funuş yaptırdıkları ileri sürülen anne ve kızı, polis tarafından gözaltına alındı. Polisin, D.K. ile ilişkiye girdikleri ileri sürülen 6 kişiyi tespit etmeye çalıştığı belirtildi.

Merkez İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan 11 yaşındaki D.K., 10 gün önce evden kaçarak ortadan kayboldu. Kızlarının eve dönmemesi üzerine aile polise başvurdu. Polisin aramaları sürerken, D.K. dün gece geç saatlerde ailesinin yanına döndü. 10 gün süreyle evinde kaldığı 38 yaşındaki M.K. ile 17 yaşındaki kızı E.K.'nın kendisini para karşılığını erkeklere sattıklarını ve fuhuşa zorladıklarını söyledi.

D.K., ailesiyle birlikte polise giderek, anne ve kızından şikayetçi oldu. D.K.'nın ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis, anne ve kızını yakalayarak gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen 2 zanlıdan E.K. ifadesinde, "Kendisini daha önceden tanırım. Sürekli evden kaçar. Sokakta boş boş gezerken onu gördüm. Evren kaçtığını bildiğim için evine götürdüm.

Kesinlikle pazarlamadım. Biz ona sadece iyilik yaptık" dedi. M.K. da kızın kendilerine iftira attığını ileri sürdü. Diğer taraftan polisin, D.K.'nın ifadeleri doğrultusunda kendisiyle ilişkiye giren 6 kişiyi tespit edip yakalamaya çalıştığı belirtildi.