Beşiktaş Yönetimi transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürürken, Başkan Yıldırım Demirören"in Bayern Münihli Sosa ile Rosenborg"ta oynayan Sapara"dan birini İspanya kampına yetiştirmeyi planladığı öğrenildi

10 numara arayışlarını son sürat sürdüren Beşiktaş Yönetimi"nin, Bayern Münihli Sosa ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Bu oyuncunun yanı sıra Rosenborg"ta oynayan Marek Sapara ile de temaslarını sürdüren siyah - beyazlı yönetimin hafta sonuna kadar transfere nokta koyması bekleniyor.

Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi"nin, Sapara"yı ikinci sırada tuttuğu bildirildi. Denizli"nin dünkü idman sonrasında “Her an bir transfer gelişmesi olabilir” yönündeki açıklamasının arkasında da Sosa isminin olduğu vurgulandı.

Başkan Yıldırım Demirören"in bu oyuncunun işini bir an önce bitirmeyi hedeflediği öğrenildi. Transfer çalışmalarını tek başına sürdüren Demirören"in, Sosa veya Sapara"dan birini kesinlikle İspanya"daki kampa yetiştirmeyi planladığı bildirildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin ise bu iki isimden tercih hakkını Sosa"dan yana kullandığı, olmadığı takdirde ise Sapara"nın transfer edilmesini istediği belirtildi.

Tempo düşmüyor

Barış Kupası hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Beşiktaş dünü yine çift idmanla geçirdi. Siyah - beyazlı takımın sabahki idmanında baldırında ödem oluşan İbrahim Üzülmez düz koşu yaparken, Yusuf takım arkadaşlarına katıldı. İbrahim Toraman yürüyüşlerine devam ederken, ekstra olarak güçlendirme çalışması da yaptı. Bu oyuncunun bugünden itibaren düz koşulara başlayabileceği açıklandı. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda futbolculara kondisyon yüklemesi yapıldıktan sonra taktik ağırlıklı çift kale maça geçildi. Çift kale maçta futbolcuların hırsı ise teknik heyeti memnun etti. Mustafa Denizli bir ara maçı durdurarak oyuncularını sahanın ortasında topladı ve bazı uyarılarda bulundu. Siyah - beyazlıların dün akşamki idmanında ise yine taktik ağırlıklı bir program vardı