İngiltere, Brighton'da yaşayan Crystal Warren, 27 yılda tam 1000 erkekle birlikte olduğunu itiraf etmiş ve tüm dünyanın ilgisini çekmişti.

Seks bağımlısı olduğunu, günün her anında seksi düşündüğünü söyleyen 42 yaşındaki Warren, zaman zaman öğle molasında bile "erkek aramaya" çıktığını itiraf etmişti.

Açıklamalarının ardından İngiliz ITV televizyonunda sabah programına katılan Warren'a program sunucusu Eamonn Holmes açık açık fahişelik yapmasını teklif etmiş ve büyük tepki toplamıştı.

Tüm bu yaşananların ardından en büyük darbe bugün geldi ve Crystal Warren, 2005 yılına dek isminin Christopher Snowden olduğunu ve 2005 yılında cinsiyetini değiştirip kadın olduğunu söyledi.

The Sun gazetesine yaptığı açıklamada cinsiyet değiştirdiğini itiraf eden Warren, "Korkarım bunları okuyunca öfkelenecek bir çok erkek var, ama ben gerçeği söylemeliyim." diyor ve ekliyor:

"Bir çok insan, birlikte olduğun erkeklere yalan söylediğini düşünebilir. Ancak ben öyle düşünmüyorum, çünkü ben bir kadınım ve geçmişimi geride bıraktım."

"Benimle birlikte olan erkeklerin, bu yüzden erkekliklerinden şüphe etmelerini istemiyorum. Benim gibi biriyle birlikte olduklarını bilmiyorlardı."

Ailesinin kendisini cinsel tercihleri konusunda desteklediğini belirten Warren, babasının doğum gününde etek hediye ettiğini de sözlerine ekliyor.
Warren'ın kendisiyle ilgili bu itirafı dolayısıyla çok daha büyük bir fırtına kopacak gibi görünüyor.