Bu güne kadar Show TV, Kanal D ve Tnt’de yayınlanan ve 9 sezondur milyonlarca izleyiciye ulaşan dizinin yeni kanalı Atv oldu. Yayınlandığı süre boyunca çoğu zaman zirveyi kimseye bırakmayan ve bu alanda rekor üstüne rekor kıran Kurtlar Vadisi, yeni sezonda Atv’de yayınlanacak. Atv tarafından bu sabah saatlerinde yapılan açıklama ile bu durum resmiyet kazanmış oldu.

Bir süredir TV sektöründe konuşulan transferi Atv bugün sabah duyurdu. Geçen sezon Tnt’de ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda Atv’de yine Perşembe akşamı saat 20.00′de seyirciyle buluşacak.

Yeni kanalında yayınlanacak olan dizide tek fark ise Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun’un olmaması. Geçtiğimiz sezonun sonunda vurularak öldürülen Memati, yeni sezonda doğal olarak dizideki yerini alamayacak. Bazı dizi hayranları bu duruma tepki gösterse de Kurtlar Vadisi bu sezon yine fırtınalar estireceğe benziyor.

Efsane dizi, yeni sezona girerken kadrosunda da yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Yapımcı tarafından kısa bir süre sonra yeni oyuncuların kimler olacağının açıklanması bekleniyor.