İzmir"den Nazilli"nin Pirlibey kasabasına bayramlaşmaya giden işadamı Bayram Polat"ın (48) kullandığı özel araç ile kafa kafaya çarpışan motosiklette bulunan 4 kişilik aileden kazadan yaralı olarak kurtulan baba Ahmet Küçük (28), 10 gün sonra hayatını kaybetti. Yaşam mücadelesini sürdüren anne ise Aydın"dan İzmir"e sevk edildi.
Bilindiği gibi Ramazan Bayramı"nın birinci günü meydana gelen trafik kazasında İzmir"den memleketi olan Nazilli"nin Pirlibey Kasabasına doğru yanındaki eşi Saniye Polat(43) ile birlikte yola çıkan Bayram Polat(48), akrabalarına bayram ziyaretine giderken Nazilli-Bozdoğan yolunun altıncı kilometresinde Pirlibey"e giden kavşağa dönmek isterken karşı yönden gelen Ahmet Küçük idaresindeki 09 PZ 918 plakalı motosiklet ile çarpışmıştı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan eşi Güler Küçük(26) ile birlikte anne ve babasının aralarında bulunan iki yaşındaki Ayşenur Küçük ile henüz yaşını doldurmamış olan Hamza Küçük kardeşler yaralanmıştı. Kazaya karışan her iki araçta hurdaya dönmüş feci kazada yaralanan çocuklardan Ayşenur, baba Ahmet ve anne Güler Küçük"ün vücutlarında kırıklar olduğu ve durumlarının ağır olduğu bildirilmişti. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Ayşenur, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümüne, anne Güler Aydın Devlet Hastanesine ve baba Ahmet Küçük ise İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi beyin Cerrahisi Bölümüne sevk edilmişti.
İzmir"den yaklaşık 10 gündür ölüme direnen baba Ahmet Küçük"ün mücadeleyi kaybettiği haberi geldi. Sabah saatlerinde köyü Bozyurt"a getirilen baba Ahmet Küçük için cenaze töreni düzenlendiği ve köyünde defnedildiği öğrenildi. Anne Güler Küçük"ün ise durumunun ağırlaştığı, bu nedenle tedavi görmekte olduğu Aydın Devlet Hastanesinden İzmir"e sevk edildiği ve burada tedavisine devam edileceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.