Sezon başında Gökhan Zan"dan ağzı yanan Beşiktaş yönetimi, aynı akıbeti yaşamamak için yoğurdu üfleyerek yiyor desek yeridir. Siyah- Beyazlı kulüple sözleşmesi sona erecek olan ancak 2 yıllık opsiyonu bulunan Filip Holosko"nun menajeri Milan Lednicky, yeni isteklerini yönetime sundu. Bu sezon yıllık 850 bin euro alan Slovak oyuncu, bu rakamın artırılmasını istedi.

HABERTÜRK"e konuşan Holosko"nun menajeri Lednicky, “Holosko Beşiktaş"ın en iyi oyuncularından biri. Ancak aldığı para bu performansına denk bir değer değil. Beşiktaş yönetimiyle 3 kez görüştük ve görüşmeye devam edeceğiz. Bu görüşmelerden sonuç alacağımızı umuyorum. Eğer sözleşmesi uzatılırsa, Holosko Beşiktaş"ta 3-4 yıl daha oynamaya devam eder. Çünkü Filip İstanbul"u ve Beşiktaş"ı çok seviyor. Ancak bu olmazsa Holosko"nun geleceği o kadar da net olmaz” dedi.

-Kupalarda payı var-

Slovak yıldız ve menajerinin Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmelerde yıllık 1.5 milyon euro civarında bir rakam istediği öğrenildi. Filip Holosko, geçen sezon ligde 10, Fortis Türkiye Kupası"nda 4 ve UEFA"da da 1 gol atarak çifte kupada önemli pay sahibi olmuştu./HT