Aşk-ı Memnu" dizisindeki sevişme sahneleri gündemden düşmeyen Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ Kilyos"ta baş başa yemek yedi. Bakalım gözlerden uzak bu buluşmaya, Tatlıtuğ"un sevgilisi Meltem Cumbul ne diyecek?

“AŞK-I Memnu”nun sezon finalinde çok konuşulan sevişme sahnelerine imza atan Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat önceki gün rol aldıkları dizideki gibi gözlerden uzak bir buluşma gerçekleştirdi. Akşam üzeri saat 17.30 sıralarında Kilyos"ta Dalia Beach Restaurant"a gelen Tatlıtuğ ve Saat yemeğin ardından mekândan birlikte ayrıldı. TATLITUĞ, yemek yedikleri alana servis yapan garsonlar dışında kimsenin yaklaştırılmaması için mekânın sahibine ricada bulundu. Tatlıtuğ ile bir saat 15 dakika baş başa yemek yiyen Saat “Gecenin Kanatları” adlı filmin provalarına yetişebilmek için apar topar Cihangir"e döndü.

Aman Meltem duymasın! Kıvanç Tatlıtuğ"un dizide yasak aşk yaşadığı Beren Saat"le gözlerden uzak bir mekânda yemek yemeyi tercih etmesi sevgilisi Meltem Cumbul ile arasının bozuk olduğu iddiasını akıllara getirdi.