Siyah-Beyazlı ekibin CSKA Moskova ile oynadığı karşılaşmaya damga vuran isim kaleci Rüştü oldu. Şampiyonlar Ligi"nde Manchester United ile yapılacak maç öncesi sağ kulağına top çarptığı için kaleyi Hakan"a devreden tecrübeli file bekçisi dün oynamak istediğini belirtti. Teknik direktör Mustafa Denizli de Rüştü"nün bu isteği üzerine formayı kendisine verdi.

Ancak Rüştü henüz maçın 7. dakikasında Dzagaev"in 30 metreden attığı golü seyretmekle yetindi. Zaman zaman yapılan geri paslarda zor anlar yaşayan milli eldiven bir pozisyonda da topu elinden kaçırınca yürekleri hoplattı. İkinci yarıda da Rüştü klasiği devam etti.

Kolunun altından kaçırdı
Beşiktaş eşitliği sağlamak için çalışırken 60. dakikadaki CSKA atağında Krasiç ikinci golü kaydetti. Sağdan ceza alanı içine giren Krasiç"in vuruşunda top Rüştü"nün kolunun altından geçerek filelerle buluştu. Bu gollerle hayli morali bozulan takım arkadaşlarının da mücadele isteği bitip tükendi. Rüştü 12 Eylül"de oynanan Galatasaray maçında da yediği iki hatalı golle takımının yenilgisinde öne çıkan isim olmuştu./fanatik