Geçtiğimiz yıl başından vurularak ağır yaralanan ve halen tedavisine devam edilen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, doktorlarının kendisine koyduğu heyecan yasağını uyuyor.

İmparator sağlığını göz önünde bulundurarak Kıbrıs Cratos Otel'den gelen dudak uçuklatan konser teklifini geri çevirdi. Sahne alması karşılığında sanatçıya 1 milyon doları nakit ödemeye hazır olduklarını ifade eden otel yetkilileri, aldıkları cevap karşısında oldukça şaşırdı.

TEKRAR MASAYA OTURACAKLAR

Tatlıses'in menajeri, sanatçının doktorunun koyduğu yasaktan dolayı bir süre daha sahneye çıkamayacağını iletirken, şarkıcının ancak önümüzdeki aylarda konser verebileceğini ifade etti. Bunun üzerine otel yönetimi o dönem geldiğinde sanatçıyla tekrar masaya oturabileceklerini belirtti.

FIRSATTAN iSTiFADE

İbrahim Tatlıses'in bu yaz çıkarmayı planladığı albümünü de doktorlarının "Heyecanlanmanız sağlığınız için risk taşıyor" sözleriyle askıya almıştı. Artık ödül törenlerine ve açılışlara da katılmama kararı alan sanatçının bu yasağa uyarak yeni bestecilerden birkaç tane parça istediği belirtilmişti.