AYDINPOST HABER SERVİSİ-Ülkemizdeki alışveriş alışkanlıklarına yön veren ve toplumda kişisel bakım kavramının hızla yerleşmesine öncülük eden marka, büyük hedeflere koşuyor. Nisan 2010’da vimjo.com e-ticaret sitesiyle girdiği ticari ve sosyal hayatta, adeta kendi sektörünü yaratan kişisel bakımın adresi,  Türkiye’de talep gören yerli ve yabancı 1600’ü aşkın kişisel bakım markasını tek bir sanal mağaza altında topladı. Nisan 2011’de  İstanbul Ümraniye ve Maltepe’de peş peşe açtığı iki kişisel bakım mağazasıyla tüketicinin günlük hayatında da önemli bir alışveriş noktası oldu. Gerek internet sitesi ve gerekse mağazalarında 25 bine yakın kişisel bakım ürünüyle her ihtiyaca cevap veren Vimjo, şimdi de eğitim ve öğretim hayatında yepyeni bir projeye ilk adımı atıyor…

Sektör liderinden önemli yatırımlar, büyük hedefler…

Nisan 2010’da kişisel bakım sektörüne çok önemli bir yatırım gücüyle giren Vimjo, ülkemizde kişisel bakım sektörünün geleceğine ışık tutmaya başladı. Küçükoğlu Şirketler Grubu’nun bünyesinde kişisel bakım sektöründe ülkemizde yıllardır faaliyet gösteren marka şirketlerinden biri olan Vimjo, gelecek yılların kişisel bakım uzmanlarını yetiştirmek için Aydın’da yaptırdığı Vimjo Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile sektöre hizmet etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ümraniye Vimjo mağazasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, önümüzdeki yıllarda kişisel bakım sektörünün en önemli ihtiyacının; konusunda bilgi, beceri ve deneyim kazanmış “kişisel bakım uzmanları” olacağının altını çizen Vimjo Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Küçükoğlu, büyük hedeflerinin olduğunu belirtti. Mağazalaşma hedeflerinin 2012 yılı sonuna kadar 20 Vimjo Kişisel Bakım Mağazası açmak olduğunu kaydeden Küçükoğlu, 3. mağazalarını Eylül 2011’de İstanbul Avrupa yakasına açmaya planladıklarını kaydetti. Eğitim alanındaki projelerinin ilk adımı olan Vimjo Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni de memleketi olan Aydın’da açmaktan ayrıca mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti.

Aydın Vimjo Kız Teknik ve Meslek Lisesi 7 Mayıs 2011 Cumartesi günü açılıyor!

Kişisel bakım sektörünün lider markası Vimjo, markalaşma hedefleri doğrultusunda şimdi de eğitim ve öğretime destek veriyor. Gelecekte kişisel bakım sektörünün çok daha fazla ihtiyaç duyacağı; konusunda uzman ve meslek sahibi bireylerin yetiştirilmesinin amaçlandığı bu eğitim atağının ilk adımı olan Aydın Kız Teknik ve Meslek Lisesi Resmi Açılış Töreni, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanı Sn. Nihat Ergün ve Aydın Valisi Sn. Hüseyin Avni Coş’un teşrifleriyle 7 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 14:00’de gerçekleştiriliyor.

Sektördeki gelişime hızla ayak uydurabilecek, beceri ve deneyim kazanmış, genç, dinamik ve konusunda uzman bireyleri çalışma hayatına kazandıracak kız meslek lisesi, önümüzdeki yıllarda özellikle kişisel bakımdaki hizmet anlayışına büyük katkılar sağlayacak. Konusunda bilgi, beceri ve deneyim sahibi kişisel bakım uzmanlarının yetiştirilmesinin hem sektörün gelişimi hem de meslek arayışındaki gençlerimiz için çok önemli bir adım.

20.20110505083337.jpg

Tüm Aydın halkını resmi açılış töreni ve etkinliklerine davet eden Vimjo Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Küçükoğlu, “Uzun vadeli bu eğitim projemizde kişisel bakım tanımı içinde olan; ağız ve diş sağlığından saç, cilt ve vücut bakımına, makyajdan kötü beslenme alışkanlıklarına kadar her konuda olması gereken en doğru ve sağlıklı yaklaşımları gösterebilecek uzman birey ve kadrolar yetiştirmeyi planlıyoruz.” derken birçok gence de ileride iş imkanı sunacaklarının müjdesini verdi.

Eğitim projelerinin ilk adımı olan Aydın Vimjo Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin resmi açılış törenine tüm Aydın halkını da davet etmeyi ihmal etmeyen Küçükoğlu; “Bu gurur ve sevinci hemşehrilerimle yaşamak benim için ayrı bir mutluluk olacak” dedi.

7 Mayıs’taki resmi açılış töreni etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar da konserler verecek. Hande Yener, Kutsi, İzel, Berkay ve Sami gibi ülkemizin sevilen isimlerinin ağırlanacağı Aydın’a Volkan Konak, Saba Tümer ve daha birçok renkli simanın da konuk olarak katılması bekleniyor.

 

 

25.20110504163930.jpg

26.20110504163956.jpg